Čarter letovi od Niša do švajcarskih gradova

Bez autora
Oct 04 2012

Agencija “Feral travel”, u saradnji sa kompanijom “Darwin airlines”, pripremila je seriju čarter letova između Niša i Ciriha i Niša i Ženeve u periodu od 8. decembra do 20. januara. Između Niša i švajcarskih gradova putovaće se u ovom periodu pet puta nedeljno avionima “SAAB 2000” sa 50 mesta koji lete na visini od 9.500 metara brzinom od 750 kilomatara na čas. To su letelice poslednje generacije turboprop aviona. Cena karte iz Švajcarske prema Nišu iznosi 285 švajcarskih franaka, a iz Niša prema Švajcarskoj je 255 švajcarskih franaka, dok će povratna karta za odrasle iznositi 395 švajcarskih franaka. Plan je da se posle 20. januara uvede redovna linija na ovim relacijama i da se do Švajcarske leti tri puta nedeljno.

Čarter letovi od Niša do švajcarskih gradovaAgencija “Feral travel”, u saradnji sa kompanijom “Darwin airlines”, pripremila je seriju čarter letova između Niša i Ciriha i Niša i Ženeve u periodu od 8. decembra do 20. januara.

Kako je saopšteno danas na niškom aerodromu “Konstantin Veliki”, između Niša i švajcarskih gradova putovaće se u ovom periodu pet puta nedeljno avionima “SAAB 2000” sa 50 mesta koji lete na visini od 9.500 metara brzinom od 750 kilomatara na čas.

Predstavnik “Feral travela” Dragan Davidović je napomenuo da su to letelice poslednje generacije turboprop aviona.

Cena karte iz Švajcarske prema Nišu iznosi 285 švajcarskih franaka, a iz Niša prema Švajcarskoj je 255 švajcarskih franaka, dok će povratna karta za odrasle iznositi 395 švajcarskih franaka.

Davidović i direktor niškog aerodroma Dragan Bugarinović najavili su da je plan da se posle 20. januara uvede redovna linija na ovim relacijama i da se do Švajcarske leti tri puta nedeljno.

Komercijalni direktor kompanije “Darwin airlines” Kristijan Šnajder rekao je da će pažljivo pratiti tržiše i nastojaće da izađu u susret njegovim zahtevimai posle 20. januara.

U vansezoni moraće da bude uveden veći avion sa većim brojem sedišta jer se samo tako mogu postići konkurentne cene karata.

“Feral travel” i “Darwin airlines” podelili su rizik u ovom poslu i računaju da će čarter letovi biti isplativi sa prosečnim brojem od 40 putnika, rečeno na niškom aerodromu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik