Croatia Airlines četvrta najbolja kompanija u istočnoj Europi

Bez autora
Jul 17 2012

U ovogodišnjem izboru Skytraxa, britanske konzultantske tvrtke za istraživanje kvalitete usluge avioprijevoznika, koja svake godine dodjeljuje prestižnu nagradu World Airline Awards, Croatia Airlines proglašen je četvrtom najboljom zračnom kompanijom u istočnoj Europi. Ovo priznanje još je jedna potvrda kvalitete poslovanja i prepoznatljivosti brenda Croatia Airlinesa u Europi i svijetu. Nagrade su dodijeljene na godišnjem Međunarodnom zrakoplovnom showu Farnborough u Velikoj Britaniji, a rezultat su najvećega neovisnog strukovnoga istraživanja civilnog zrakoplovstva u svijetu, koje se provodi u više od 100 država i obuhvaća više od 18 milijuna putnika. Izbor je proveden na temelju telefonskih glasova anonimnih putnika, koji su ocjenjivali uslugu check-ina, udobnost u zrakoplovima, čistoću putničkih kabina, kvalitetu hrane i pića na letu te ljubaznost osoblja.

Croatia Airlines četvrta najbolja kompanija u istočnoj EuropiU ovogodišnjem izboru Skytraxa, britanske konzultantske tvrtke za istraživanje kvalitete usluge avioprijevoznika, koja svake godine dodjeljuje prestižnu nagradu World Airline Awards, Croatia Airlines proglašen je četvrtom najboljom zračnom kompanijom u istočnoj Europi.

Ovo priznanje još je jedna potvrda kvalitete poslovanja i prepoznatljivosti brenda Croatia Airlinesa u Europi i svijetu.

Nagrade su dodijeljene na godišnjem Međunarodnom zrakoplovnom showu Farnborough u Velikoj Britaniji, a rezultat su najvećega neovisnog strukovnoga istraživanja civilnog zrakoplovstva u svijetu, koje se provodi u više od 100 država i obuhvaća više od 18 milijuna putnika.

Izbor je proveden na temelju telefonskih glasova anonimnih putnika, koji su ocjenjivali uslugu check-ina, udobnost u zrakoplovima, čistoću putničkih kabina, kvalitetu hrane i pića na letu te ljubaznost osoblja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik