Croatia Express radi za Deutsche Bahn

Bez autora
Nov 18 2010

Putnička agencija Croatia Express potpisala je 1. rujna ugovor s Njemačkim željeznicama (DB) kojim je postala jedinim ovlaštenim mjestom u Hrvatskoj za prodaju karata putem DB-ova sustava, čime je hrvatskim putnicima omogućena kupnja željezničkih karata pod istim uvjetima i sa svim povlasticama kao u Njemačkoj. Osim na tri prodajna mjesta u Zagrebu, potencijalni kupci mogu karte naručiti telefonom ili e-poštom, a one će im biti isporučene na kućnu adresu. Zainteresirani klijenti mogu kupiti kartu za putovanja unutar Njemačke po cijeni već od 19 eura ili putovati iz Zagreba do Berlina za 39 eura. Mogu kupiti karte i rezervacije za vlakove velikih brzina unutar Europe, kao što su karte za vlakove Eurostar na relacijama Pariz-London i Bruxelles-London, vlakove Talgo i AVE unutar Španjolske.

Croatia Express radi za Deutsche BahnPutnička agencija Croatia Express potpisala je 1. rujna ugovor s Njemačkim željeznicama (DB) kojim je postala jedinim ovlaštenim mjestom u Hrvatskoj za prodaju karata putem DB-ova sustava, čime je hrvatskim putnicima omogućena kupnja željezničkih karata pod istim uvjetima i sa svim povlasticama kao u Njemačkoj.

Osim na tri prodajna mjesta u Zagrebu, potencijalni kupci mogu karte naručiti telefonom ili e-poštom, a one će im biti isporučene na kućnu adresu.

Zainteresirani klijenti mogu kupiti kartu za putovanja unutar Njemačke po cijeni već od 19 eura ili putovati iz Zagreba do Berlina za 39 eura. Mogu kupiti karte i rezervacije za vlakove velikih brzina unutar Europe, kao što su karte za vlakove Eurostar na relacijama Pariz-London i Bruxelles-London, vlakove Talgo i AVE unutar Španjolske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik