Do 1. marta ponude za hotel „Durmitor“

Bez autora
Feb 17 2013

Stečajna uprava Ski-centra Durmitor pozvala je zainteresovane da do 1. marta dostave ponude za kupovinu hotela „Durmitor“ sa pripadajućim zemljištem i 13 bungalova na Žabljaku, po početnoj cijeni od 6,55 miliona eura. Zainteresovanim kupcima je ponuđen hotel „Durmitor“, ukupne površine od 2.370 kvadratnih metara, zemljište od 36.750 metara kvadratnih, kao i tri tipa bungalova. Hotel „Durmitor“ čine suteren površine 660 metara kvadratnih, prizemlje od 707 kvadrata, prvi i drugi sprat od 694 kvadrata i potkrovlje od 313 kvadrata. Na prodaju je ponuđeno osam većih bungalova, čija je površina od 54 do 61 kvadratni metar, četiri manja od po 36 kvadrata i jedan vanstandardni, od osam kvadrata.

Do 1. marta ponude za hotel „Durmitor“Stečajna uprava Ski-centra Durmitor pozvala je zainteresovane da do 1. marta dostave ponude za kupovinu hotela „Durmitor“ sa pripadajućim zemljištem i 13 bungalova na Žabljaku, po početnoj cijeni od 6,55 miliona eura.

Zainteresovanim kupcima je ponuđen hotel „Durmitor“, ukupne površine od 2.370 kvadratnih metara, zemljište od 36.750 metara kvadratnih, kao i tri tipa bungalova.

Iz stečajne uprave je objašnjeno da hotel „Durmitor“ čine suteren površine 660 metara kvadratnih, prizemlje od 707 kvadrata, prvi i drugi sprat od 694 kvadrata i potkrovlje od 313 kvadrata.

Na prodaju je ponuđeno osam većih bungalova, čija je površina od 54 do 61 kvadratni metar, četiri manja od po 36 kvadrata i jedan vanstandardni, od osam kvadrata.

Iz stečajne uprave je objašnjeno i da budući kupac ima obavezu da u radni odnos na neodređeno preuzme šest radnika preduzeća.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzeća i građani koji uplate depozit od deset odsto početne cijene i do 1. marta dostave ponude za hotel i bungalove. Ponude će biti otvorene 15. marta, a za kupca će biti izabran onaj koji ponudi najveću cijenu uz preuzimanje šest radnika.

Kupoprodajni ugovor će biti zaključen najkasnije deset dana od javnog nadmetanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik