Do Italije za 44 eura

Bez autora
Mar 25 2010

Barska plovidba saopštila je da će putnici koji do 1. maja kupe kartu za putovanja (radnim danima) od 1. jula do 15. septembra dobiti popust od 10 odsto, uz posebne povlastice za automobile. U Barskoj plovidbi u toku su završne pripreme za kvalitetan početak turističke sezone. Zbog toga predstavnici kompanije učestvuju na sajmovima u zemlji i inostranstvu. Veliko interesovanje za putovanje njihovim brodovima, naročito "Svetim Stefanom" na liniji Bar-Bari. Da bi privukli što više putnika u Barskoj plovidbi će nastojati da većim brojem polazaka i snižavanjem cijena usluga u najfrekventnijem dijelu sezone (jul i avgust) privuku što više putnika. U prilog tome je i podatak da Barska plovidba pet godina nije poskupila prevoz. Karta na liniji Bar-Bari košta 44, a povratna 79 eura.

Do Italije za 44 euraBarska plovidba saopštila je da će putnici koji do 1. maja kupe kartu za putovanja (radnim danima) od 1. jula do 15. septembra dobiti popust od 10 odsto, uz posebne povlastice za automobile.

U Barskoj plovidbi u toku su završne pripreme za kvalitetan početak turističke sezone. Zbog toga predstavnici kompanije učestvuju na sajmovima u zemlji i inostranstvu. Veliko interesovanje za putovanje njihovim brodovima, naročito "Svetim Stefanom" na liniji Bar-Bari, pokazali su posjetioci nedavnog Sajma turizma u Beogradu.

Da bi privukli što više putnika u Barskoj plovidbi će, prema riječima direktora putničkog i robnog prometa i agencije Rada Radomana nastojati da većim brojem polazaka i snižavanjem cijena usluga u najfrekventnijem dijelu sezone (jul i avgust) privuku što više putnika.

U prilog tome je i podatak da Barska plovidba pet godina nije poskupila prevoz. Karta na liniji Bar-Bari košta 44, a povratna 79 eura. Za mjesto u kabini, zavisno od kategorije, mora se doplatiti od 13 do 30, uz redovnutaksu od 12 eura. Sada na pomorskoj liniji Bar - Bari, tri puta sedmično saobraća samo brod "Sveti Stefan 2", dok je "Sveti Stefan 1" na redovnom godišnjem remontu u Bijeloj.

Od 1. jula i početka glavne turističke sezone brodovi Barske plovidbe će našu i italijansku obalu spajati šest puta sedmično. U mjesecima glavne sezone ponuda će biti obogaćena i polascima za Ankonu u julu dva, a u avgustu tri puta sedmično.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik