Dobra posjeta u ski centrima

Bez autora
Jan 28 2013

Blizu tri stotine skijaša, bordera i ljubitelja aktivnosti na snijegu je iskoristilo akciju ski karavana, koji je organizovala Nacionalna turistička organizacija zajedno sa Turističkom organizacijom Bara, u okviru kampanje „Bijeg na snijeg" da uz besplatan prevoz i popuste na iznajmljivanje ski opreme provedu dan na snijegu. Dobri vremenski uslovi su privukli dosta gostiju, ne samo iz Crne Gore i zemalja okruženja već i iz Francuske, Rusije, Ukajine, Velike Britanije. Dovoljna količina snijega u ski centrima privukla je grupe, individualace i porodice sa djecom. Prema informacijama iz lokalnih trističkih organizacija, u Kolašinu i Žabljaku danas boravi oko 750 gostiju u hotelskom i privatnom smještaju. Svi su se pohvalno izrazili o opremljenosti ski centara, dobro očišćenim putevima koji vode do njih, zatim o animaciji na stazama i gostoljubivosti domaćina. Iz ski centara najvaljuju odličnu atmosferu na stazama i u narednom periodu, i pozivaju sve goste da uživaju u čarima planina.

Dobra posjeta u ski centrimaBlizu tri stotine skijaša, bordera i ljubitelja aktivnosti na snijegu je iskoristilo akciju ski karavana, koji je organizovala Nacionalna turistička organizacija zajedno sa Turističkom organizacijom Bara, u okviru kampanje „Bijeg na snijeg" da uz besplatan prevoz i popuste na iznajmljivanje ski opreme provedu dan na snijegu.

Dobri vremenski uslovi su privukli dosta gostiju, ne samo iz Crne Gore i zemalja okruženja već i iz Francuske, Rusije, Ukajine, Velike Britanije. Dovoljna količina snijega u ski centrima privukla je grupe, individualace i porodice sa djecom.

Prema informacijama iz lokalnih trističkih organizacija, u Kolašinu i Žabljaku danas boravi oko 750 gostiju u hotelskom i privatnom smještaju.

Svi su se pohvalno izrazili o opremljenosti ski centara, dobro očišćenim putevima koji vode do njih, zatim o animaciji na stazama i gostoljubivosti domaćina.

Iz ski centara najvaljuju odličnu atmosferu na stazama i u narednom periodu, i pozivaju sve goste da uživaju u čarima planina.

Samo danas u ova tri skijališta je boravilo oko 2 300 posjetilaca, što ukazuje na potpunu stabilizaciju uslova i rada ski centara, nakon nepovoljnih vremenskih uslova predhodne sedmice koji su otežali njihovo funkcionisanje.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za ski karavan putem poziva Call centru na broj 1300, a detaljne informacje će biti postaljene na portalu www.montenegro.travel i društvenim mrežama na kojima NTO ima profil. Takođe, u okviru kampanje, svake sedmice će najbolje fotografije sa zimskim motivima koje stignu putem e-maila e-marketing@montenegro.travel biti nagrađene.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik