Er Berlin ka Crnoj Gori

Bez autora
Feb 08 2011

Njemački niskotarifni avio prevoznik Er Berlin će narednih mjeseci prevoziti turiste iz nekoliko njemačkih gradova u Crnu Goru, najavio je ministar turizma Predrag Sekulić poslije razgovora sa izvršnim direktorom njemačkog komiteta za istočno-evropske odnose Rajnerom Lindnerom. Sekulić je Lindera i ambasadora Njemačke u Podgorici Petera Platea upoznao sa strateškim opredjeljenjem Crne Gore za razvoj turizma na održivim osnovama, realizovanim i započetim investicijama, kao i planovima za naredni period. Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima za jačanje saradnje u oblasti ekonomije i turizma, koje predstavljaju značajan potencijal za jačanje ekonomskih odnosa Crne Gore i Njemačke. S tim u vezi, saopšteno je da će crnogorska ponuda u martu biti predstavljena na Međunarodnoj turističkoj berzi u Berlinu (ITB), u okviru manifestacije Mala zemlja sa velikim šansama - turizam, energija i infrastruktura.

Er Berlin ka Crnoj GoriNjemački niskotarifni avio prevoznik Er Berlin će narednih mjeseci prevoziti turiste iz nekoliko njemačkih gradova u Crnu Goru, najavio je ministar turizma Predrag Sekulić poslije razgovora sa izvršnim direktorom njemačkog komiteta za istočno-evropske odnose Rajnerom Lindnerom.

Sekulić je, kako je saopšteno iz Ministarstva turizma, Lindera i ambasadora Njemačke u Podgorici Petera Platea upoznao sa strateškim opredjeljenjem Crne Gore za razvoj turizma na održivim osnovama, realizovanim i započetim investicijama, kao i planovima za naredni period.

Na sastanku je bilo riječi o mogućnostima za jačanje saradnje u oblasti ekonomije i turizma, koje predstavljaju značajan potencijal za jačanje ekonomskih odnosa Crne Gore i Njemačke.

S tim u vezi, saopšteno je da će crnogorska ponuda, kako je saopštio Sekulić, u martu biti predstavljena na Međunarodnoj turističkoj berzi u Berlinu (ITB), u okviru manifestacije Mala zemlja sa velikim šansama - turizam, energija i infrastruktura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik