Esplanade Zagreb Hotel proglašen najboljim u Hrvatskoj

Bez autora
Jan 20 2013

TripAdvisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, jučer je objavio ovogodišnje pobjednike kojima su dodijeljene nagrade temeljem recenzija gostiju. Tako je hotel Esplanade proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj 2013. godine (Traveler's Choice Winner 2013) i to u sve tri kategorije: za najbolji hotel, najbolju uslugu te za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj. TripAdvisor jedna je od najvažnijih i najposjećenijih turističkih stranica u svijetu, gdje milijuni putnika svakodnevno dijele svoja iskustva i doživljaje o posjećenim hotelima, atrakcijama i destinacijama. Esplanade ondje već godinama drži prvo mjesto u gradu Zagrebu, a neki od gostiju opisuju hotel kao: "Prekrasno art deco utočište u središtu Zagreba", "Veličanstvenu staru damu među europskim hotelima", "Hotel sa stilom, savršen u svakom pogledu" i sl.

Esplanade Zagreb Hotel proglašen najboljim u HrvatskojTripAdvisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, jučer je objavio ovogodišnje pobjednike kojima su dodijeljene nagrade temeljem recenzija gostiju. Tako je hotel Esplanade proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj 2013. godine (Traveler's Choice Winner 2013) i to u sve tri kategorije: za najbolji hotel, najbolju uslugu te za najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj, priopćeno je iz Hotela.

TripAdvisor jedna je od najvažnijih i najposjećenijih turističkih stranica u svijetu, gdje milijuni putnika svakodnevno dijele svoja iskustva i doživljaje o posjećenim hotelima, atrakcijama i destinacijama. Esplanade ondje već godinama drži prvo mjesto u gradu Zagrebu, a neki od gostiju opisuju hotel kao: "Prekrasno art deco utočište u središtu Zagreba", "Veličanstvenu staru damu među europskim hotelima", "Hotel sa stilom, savršen u svakom pogledu" i sl.

Na dodjeli Meeting Star Award ovih je dana u Ljubljani, u sklopu Convente, 5. profesionalnog sajma kongresnog turizma jugoistočne Europe, Kongres Magazine proglasio hotel Esplanade najboljim u kategoriji Luksuzni gradski konferencijski hotel 2013. godine. Meeting Star je regionalna nagrada koja prepoznaje iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu jugoistočne Europe, a dodijeljena je evaluacijom turističkih stručnjaka, temeljem ocjene boravka skrivenog gosta.

Uz to, zagrebački hotel Esplanade primio je i nagradu Luxury Travel Series u kategoriji Luksuzni hotel 2013. godine na području Hrvatske. Ovu nagradu već godinama dodijeljuje specijalizirani turistički vodič – Luxury Travel Guide u kojemu je ovaj put predstavljen i hotel Esplanade.

U nizu priznanja valja istaknuti i Zlatnu listu (Gold list) najprestižnijeg svjetskog putničkog časopisa Conde Nast Travelera na koju je pred kraj 2012. godine ponovno uvršten Hotel Esplanade, i to kao jedini hrvatski  hotel.

"Ove nagrade veliko su priznanje našoj težnji ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge gostima i zaista su iznimno postignuće, posebice zbog toga što odražavaju istinsko iskustvo i zadovoljstvo gostiju smještajem, hranom i razinom usluge. Nagrade su potvrda kvalitete i priznanje da hotel i dalje drži vodeću poziciju na domaćem i globalnom tržištu luksuznih usluga. Uistinu sam ponosan na svoje kolege koji zaslužuju ova velika priznanja za predani rad i ljubav koju svakodnevno iskazuju prema ovom zagrebačkom hotelu. Esplanade to zaslužuje", istaknuo je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik