Film “Soulfood Serbia” proglašen jednim od najboljih na svetu

Bez autora
Dec 02 2012

Na svečanoj ceremoniji “Festival svih festivala” u organizaciji CIFFT-e (Komitet Međunarodnih festivala turističkih filmova), održanoj u Beču, dodeljene su nagrade za najbolje turističke filmove na svetu za 2012. godinu. Promotivni film Turističke organizacije Srbije (TOS) “Soulfood Serbia – hrana sa dušom” je ponovo dokazao da je zlata vredan i ovom prilikom našao se među osam najboljih turističkih filmova sveta.U okviru svečane ceremonije dodele Gran pri nagrade najboljem turističkom filmu na svetu za 2012 godinu, a nakon završenog godišnjeg ciklusa od 14 međunarodnih festivala turističkog filma, “Soulfood Serbia – hrana sa dušom” dobio je priznanje “Nominee for the Grand Prix Vienna 2012”.

Film “Soulfood Serbia” proglašen jednim od najboljih na svetuNa svečanoj ceremoniji “Festival svih festivala” u organizaciji CIFFT-e (Komitet Međunarodnih festivala turističkih filmova), održanoj u Beču, dodeljene su nagrade za najbolje turističke filmove na svetu za 2012. godinu.

Promotivni film Turističke organizacije Srbije (TOS) “Soulfood Serbia – hrana sa dušom” je ponovo dokazao da je zlata vredan i ovom prilikom našao se među osam najboljih turističkih filmova sveta.

U okviru svečane ceremonije dodele Gran pri nagrade najboljem turističkom filmu na svetu za 2012 godinu, a nakon završenog godišnjeg ciklusa od 14 međunarodnih festivala turističkog filma, “Soulfood Serbia – hrana sa dušom” dobio je priznanje “Nominee for the Grand Prix Vienna 2012”.

Gran pri otišao je Švajcarskoj, dok su se filmu “Soulfood Serbia – hrana sa dušom” pridružili filmovi iz Portugala, Meksika, Letonije, Španije, Austrije i Hrvatske. Samoj ceremoniji dodele nagrada prisustvovalo je preko 300 istaknutih predstavnika svetske turističke industrije, predstavnika ambasada u Austriji, reditelja, producenata i novinara.

“Soulfood Serbia – hrana sa dušom”, u produkciji “Supernaturala”, reditelja Petra Petrovića, je u ovoj godini osvojio osam prestižnih nagrada, i to na festivalima: “U.S. International Film & Video Festival” u Los Anđelesu, “Zagreb tourfilm festival” u Zagrebu, “FilmAT” u Varšavi, “FORFEST” u Bečićima, SILA Fest u Velikom Gradištu, “TOURFILM” u Karlovim Varima, “Art&Tur – International Tourism Film Festival” u Portugalu.

“Soulfood Serbia” naziv je marketinške kampanje TOS-a za 2012. godinu koja za glavnu temu ima gastronomiju kao važan deo turističke ponude naše zemlje. Ova kampanja promoviše autentične gastronomske proizvode Srbije, sa posebnim akcentom na one koji imaju ili treba da dobiju oznaku zaštićenog geografskog porekla.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik