FlyOnLine slavi i nagrađuje

Bez autora
Feb 20 2013

Croatia Airlines već jedanaest godina omogućuje vam rezervaciju i kupnju avio karata preko svoje web stranice www.croatiaairlines.hr, kako biste što jednostavnije organizirali svoje putovanje. Croatia Airlines želi zahvaliti korisnicima svojih usluga te vam u petak 22. veljače, u povodu 11.obljetnice FlyOnLine usluge, pri kupnji avio karte preko web stranice daruje promo kôd s 20% popusta koji možete iskoristiti pri sljedećoj online kupnji. Popust se odnosi na cijenu avio karte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kôd za popust ograničen je na tisuću. Avio kartu s popustom, isključivo za putovanja u međunarodnom prometu Croatia Airlinesa, možete kupiti u razdoblju od 1. ožujka - 30. travnja, a svoje putovanje realizirati od 1. ožujka do 30. lipnja 2013. godine.

FlyOnLine slavi i nagrađujeCroatia Airlines već jedanaest godina omogućuje vam rezervaciju i kupnju avio karata preko svoje web stranice www.croatiaairlines.hr, kako biste što jednostavnije organizirali svoje putovanje.

Croatia Airlines želi zahvaliti korisnicima svojih usluga te vam u petak 22. veljače, u povodu 11.obljetnice FlyOnLine usluge, pri kupnji avio karte preko web stranice daruje promo kôd s 20% popusta koji možete iskoristiti pri sljedećoj online kupnji.

Popust se odnosi na cijenu avio karte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kôd za popust ograničen je na tisuću.

Avio kartu s popustom, isključivo za putovanja u međunarodnom prometu Croatia Airlinesa, možete kupiti u razdoblju od 1. ožujka - 30. travnja, a svoje putovanje realizirati od 1. ožujka do 30. lipnja 2013. godine.

Preko FlyOnLine usluge možete sami odabrati let u poslovnom ili ekonomskom razredu i rezervirati određeno sjedalo i obrok. FlyOnLine Club nagrađuje lojalnost online korisnika, odnosno nakon pet uspješnih online rezervacija i plaćanja obavljenih karticom putnika u razdoblju od jedne godine, putnici ostvaruju pravo na besplatnu kartu na letovima Croatia Airlinesa.

Avio karte preko interneta možete plaćati kreditnim i Maestro karticama, te NetPay uslugom Erste banke, a kompanija  se pobrinula za zaštitu korisničkih podataka.

Stoga koristite se online uslugama Croatia Airlinesa i ostvarite pogodnosti pri kupnji avio karata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik