„Hong Kong: „Ric Karlton“ rasprodat do kraja godine

Bez autora
Apr 04 2011

Svih 312 soba luksuznog hotela „Ric-Karlton“, najvišeg na svetu, koji je u petak otvoren u Hong Kongu, rezervisano je do kraja godine.Iako „obično“ noćenje košta 770 dolara, a predsednički apartman 12.900 dolara, bogataši sa svih strana sveta ne žale novca da među prvim gostima uživaju u impresivnom pogledu na ulice grada i na Južno kinesko more. Hotel je podignut na vrhu nebodera, Međunarodnog trgovinskog centra u Hong Kongu, visokog 490 metara.

„Hong Kong: „Ric Karlton“ rasprodat do kraja godineSvih 312 soba luksuznog hotela „Ric-Karlton“, najvišeg na svetu, koji je u petak otvoren u Hong Kongu, rezervisano je do kraja godine.

Iako „obično“ noćenje košta 770 dolara, a predsednički apartman 12.900 dolara, bogataši sa svih strana sveta ne žale novca da među prvim gostima uživaju u impresivnom pogledu na ulice grada i na Južno kinesko more.

Hotel je podignut na vrhu nebodera, Međunarodnog trgovinskog centra u Hong Kongu, visokog 490 metara. Građen je deset godina i poslednje je čudo tehnike i luksuza.

U enterijeru prefinjenog dizajna preovlađuju crna, smeđa i bež boja. Na poslednjem 118. spratu nalazi se bar sa podom od stakla, ogroman bazen iz koga je moguće gledati film na LCD ekranu širokom 19 metara i jedna od najvećih plesnih dvorana, od 930 metara kvadratnih.

Titulu najvišeg i najskupljeg hongkonški „Riz-Karlton“ će nositi do 2014. godine, kada „J-hotel“ na najvišem tornju u Šangaju otvara novo čudo od stakla i betona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik