Hostel Medijapan jedinstven u Beogradu

Bez autora
Oct 03 2012

U Beogradu je danas predstavljen hostel "Medijapan", koji za sada jedini u gradu služi doručak u krevetu i prvi je hostel sa mikoro spa uslugom, a jedinstven je i po tome što pruža mogućnost "veding" vikenda za novopečene bračne parove. Direktorka hostela Sanja Bosiljčić je istakla značaj inovacija u tom segmentu tusitičke delatnosti, namenjene mladim gostima. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti turizma, u zemlji i inostranstvu, Sanja je pretočila svoje ideje u originalni "arthostel" koncept, čiji su enterijer dizajnirali likovni i primenjeni umetnici. Ponuda ovog hostela doprinosi raznovrsnosti hostelijerske ponude Beograda, prevashodno za mlade turiste sa ograničenim budžetom. Hostel se nalazi u Dalmatinskoj ulici, a rezervacije se obavljaju putem interneta, sa cenama od 10-12 evra po osobi za noćenje.

Hostel Medijapan jedinstven u BeograduU Beogradu je danas predstavljen hostel "Medijapan", koji za sada jedini u gradu služi doručak u krevetu i prvi je hostel sa mikoro spa uslugom, a jedinstven je i po tome što pruža mogućnost "veding" vikenda za novopečene bračne parove.

Direktorka hostela Sanja Bosiljčić je istakla značaj inovacija u tom segmentu tusitičke delatnosti, namenjene mladim gostima.

Ona je naglasila da je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti turizma, u zemlji i inostranstvu, pretočila svoje ideje u originalni "arthostel" koncept, čiji su enterijer dizajnirali likovni i primenjeni umetnici.

Ekspert sa višedecenijskim iskustvom u hotelijerstvu i "inkaming" turizmu Dragan Đorđević je govorio o aktuelnim trendovima u oblasti hostelinga i kako inovacijama i obogaćivanjem ponude, izaći u susret sve zahtevnijim gostima i poslovati na sve konkurentnijem tržištu.

"Ponuda ovog hostela doprinosi raznovrsnosti hostelijerske ponude Beograda, prevashodno za mlade turiste sa ograničenim budžetom", naveo je on.

Hostel se nalazi u Dalmatinskoj ulici, a rezervacije se obavljaju putem interneta, sa cenama od 10-12 evra po osobi za noćenje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik