Hotel Art u Slavonskom Brodu treći hotel u Hrvatskoj s halal certifikatom

Bez autora
Jun 10 2012

Brodski hotel Art, treći je hotel u Hrvatskoj s halal certifikatom, kojeg je početkom lipnja hotelu uručio Aziz Hasanović, zamjenik muftije i ravnatelj Centra za certificiranje halal kvalitete. U godini elitnog halal turizma u hotelu, otvorenom krajem prošle godine, odlučili su ponudu obogatiti uvođenjem halal kvalitete. Nakon ugovora potpisanog s Centrom, uslijedila je petomojesečna edukacija osoblja. Pored hotela Art halal certifikat imaju i Hoteli Baška na Krku, a nedavno ga je dobio i Hotel Spačva, gdje je otvoren i prvi halal park u Hrvatskoj. Inače, halal certifikat, koji jamči konkurentnost na najvećem svjetskom tržištu, ima dvadesetak hrvatskih tvrtki i preko dvije tisuće proizvoda.

otel Art u Slavonskom Brodu treći hotel u Hrvatskoj s halal certifikatomBrodski hotel Art, treći je hotel u Hrvatskoj s halal certifikatom, kojeg je početkom lipnja hotelu uručio Aziz Hasanović, zamjenik muftije i ravnatelj Centra za certificiranje halal kvalitete.

U godi elitnog halal turizma u hotelu, otvorenom krajem prošle godine, odlučili su ponudu obogatiti uvođenjem halal kvalitete. Nakon ugovora potpisanog s Centrom, uslijedila je petomojesečna edukacija osoblja.

"Željeli smo privući goste koji žele biti sigurni što jedu te ne pitaju koliko je već kakvo je. Da halal nije samo vjerska kategorija svjedoči i podatak da mnogobrojni članovi svjetskih halal udruga nisu muslimani", naglašava direktorica Hotela Art Vlasta Krpan.

Pored hotela Art halal certifikat imaju i Hoteli Baška na Krku, a nedavno ga je dobio i Hotel Spačva, gdje je otvoren i prvi halal park u Hrvatskoj. Inače, halal certifikat, koji jamči konkurentnost na najvećem svjetskom tržištu, ima dvadesetak hrvatskih tvrtki i preko dvije tisuće proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik