Hotel "Jezero" na Borskom jezeru od jula prima goste

Bez autora
Jun 24 2012

Na Borskom jezeru kod Bora, hotel "Jezero", koji je zbog propadanja predstavljao ruglo ovog letovališta, nakon renoviranja primiće prve goste početkom jula. Nakon tri meseca preuređenja, uskoro će biti završeno renoviranje 13 hiljada kvadrata hotela u kome će biti zaposleno oko stotinak ljudi. Novo lice hotela i moderan dizajn dobiće svih 111 soba i 10 apartmana, a novi izgled dobile su i banket-sala, otvoreni i pansionski restoran, bar sa terasom, kuhinja, ulazni hol, panoramski lift i recepcija, koju krasi akvarijum dugačak tri i po metra. Obiman posao preuređenja hotela obavile su borske firme. Od aprila je bilo danonoćno angažovano 120 majstora na najrazličitijim poslovima, koji su podrazumevali renoviranje svakog kutka hotela.

Hotel Na Borskom jezeru kod Bora, hotel "Jezero", koji je zbog propadanja predstavljao ruglo ovog letovališta, nakon renoviranja primiće prve goste početkom jula.

Kako je za Betu istakla portparol Rudarsko-topioničarskog basena Bor Gorica Tončev Vasilić, nakon tri meseca preuređenja, uskoro će biti završeno renoviranje 13 hiljada kvadrata hotela u kome će biti zaposleno oko stotinak ljudi.

Prema rečima Gorice Tončev Vasilić, novo lice hotela i moderan dizajn dobiće svih 111 soba i 10 apartmana, a novi izgled dobile su i banket-sala, otvoreni i pansionski restoran, bar sa terasom, kuhinja, ulazni hol, panoramski lift i recepcija, koju krasi akvarijum dugačak tri i po metra.

Obiman posao preuređenja hotela obavile su borske firme. Od aprila je bilo danonoćno angažovano 120 majstora na najrazličitijim poslovima koji su podrazumevali renoviranje svakog kutka hotela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik