Iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd

Bez autora
Apr 04 2011

Zrakoplovna kompanija Croatia Airlines u ovogodišnjoj turističkoj sezoni uvodi nove linije iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd. Naime, od 21. travnja do 23. listopada, prvi put u povijesti tvrtke, počinju se izravno povezivati Dubrovnik i Atena, triput na tjedan, a riječ je o povratnim redovitim letovima iz Zagreba preko Dubrovnika do Grčke. Na liniji će letjeti zrakoplovi Airbus 319, kapaciteta 132 sjedala, i Airbus 320, kapaciteta 162 sjedala. Novost su i redoviti međunarodni letovi između Dubrovnika i Venecije, koji se uvode od 19. svibnja, a povezivat će ih zrakoplovi Dash 8-Q400 sa 76 sjedala. Croatia Airlines u ljeto ove godine, također prvi put, uvodi redovite međunarodne letove Dubrovnik-Beograd. Letovi su planirani od 20. lipnja do 7. rujna ove godine, dvaput na tjedan, zrakoplovima Dash 8-Q400.

Iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i BeogradZrakoplovna kompanija Croatia Airlines u ovogodišnjoj turističkoj sezoni uvodi nove linije iz Dubrovnika za Atenu, Veneciju i Beograd, priopćili su iz kompanije u ponedjeljak.

Naime, od 21. travnja do 23. listopada, prvi put u povijesti tvrtke, počinju se izravno povezivati Dubrovnik i Atena, triput na tjedan, a riječ je o povratnim redovitim letovima iz Zagreba preko Dubrovnika do Grčke. Na liniji će letjeti zrakoplovi Airbus 319, kapaciteta 132 sjedala, i Airbus 320, kapaciteta 162 sjedala.

Novost su i redoviti međunarodni letovi između Dubrovnika i Venecije, koji se uvode od 19. svibnja, a povezivat će ih zrakoplovi Dash 8-Q400 sa 76 sjedala.

Croatia Airlines u ljeto ove godine, također prvi put, uvodi redovite međunarodne letove Dubrovnik-Beograd. Letovi su planirani od 20. lipnja do 7. rujna ove godine, dvaput na tjedan, zrakoplovima Dash 8-Q400.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik