Iz Zagreba s Qatar Airwaysom izravni letovi za Dohu

Bez autora
May 09 2012

Od danas će se iz Zagreba svakodnevno moći izravno letjeti za zemlje Perzijskog zaljeva. Naime, Qatar Airways od danas leti i iz zagrebačke zračne luke, a svoj su dolazak u Hrvatsku proslavili vodenim pozdravom zrakoplova koji je iz Dohe sletio na Pleso. Inače, Zagreb je i 30. europsko odredište popularnog azijskog avioprijevoznika. Tijekom posljednjih 18 mjeseci znatno su povećali svoju prisutnost u Europi i danas je Zagreb postao 30. odredište Qatar Airwaysa u Europi, 114. na svijetu i prva veza Hrvatske sa zemljama Perzijskog zaljeva. Qatar Airways na liniji Zagreb – Doha letjet će Airbusom A320 s dva razreda, poslovni razred imat će 12 mjesta, a ekonomski do 132.

Iz Zagreba s Qatar Airwaysom izravni letovi za DohuOd danas će se iz Zagreba svakodnevno moći izravno letjeti za zemlje Perzijskog zaljeva.

Naime, Qatar Airways od danas leti i iz zagrebačke zračne luke, a svoj su dolazak u Hrvatsku proslavili vodenim pozdravom zrakoplova koji je iz Dohe sletio na Pleso.

Inače, Zagreb je i 30. europsko odredište popularnog azijskog avioprijevoznika.

– Tijekom posljednjih 18 mjeseci znatno smo povećali svoju prisutnost u Europi i vrlo mi je drago što danas mogu objaviti kako je Zagreb postao 30. odredište Qatar Airwaysa u Europi, 114. na svijetu i prva veza Hrvatske sa zemljama Perzijskog zaljeva – kazao je predsjednik uprave Akbar Al Baker koji je na inauguracijskom letu stigao u Zagreb.   

Qatar Airways na liniji Zagreb – Doha letjet će Airbusom A320 s dva razreda, poslovni razred imat će 12 mjesta, a ekonomski do 132.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik