Jahorina nikada spremnija i ljepša

Bez autora
Dec 24 2012

Na planini Jahorini ima dovoljno snijega tako da ljubitelji skijanja i ostalih zimskih sportova u potpunosti mogu uživati na ovoj olimpijskoj ljepotici. Jahorina nikada nije bila spremnija i ljepša. Poslije mnogo godina u decembu je dovoljno snijega za skijanje. Vikend iza nas je donio puno zabave i najavio još jednu sjajnu sezonu na Jahorini. Protekli vikend na Jahorini bio je predviđen za medije kojima su predstavljeni sadržaji koji nudi ova planina. Proteklog vikenda Jahorinu su posjetili brojni mediji. Osim medija Jahorinu je posjetio i značajan broj skijaša, sankaša, bordera i šetača. Sezona je odlično počela, a nadaju se da će im vremenski uslovi i dalje ići naruku. U subotu 22. decembra pušten je u rad i šestosjed Skočine. Šestosjed Skočine instaliran je na stazi na kojoj je u proteklom periodu instaliran i sistem za vještačko osnježavanje. Tako da sada s tri nova šestosjeda, sistemom za vještačko osnježavanje imamo uvezano moderno skijalište.

Jahorina nikada spremnija i ljepšaNa planini Jahorini ima dovoljno snijega tako da ljubitelji skijanja i ostalih zimskih sportova u potpunosti mogu uživati na ovoj olimpijskoj ljepotici.

- Jahorina nikada nije bila spremnija i ljepša. Poslije mnogo godina u decembu je dovoljno snijega za skijanje. Vikend iza nas je donio puno zabave i najavio još jednu sjajnu sezonu na Jahorini - kazala je Agenciji FENA portparol Olimpijskog centra Jahorina Zorica Stojanović.

Naglasila je da je protekli vikend na Jahorini bio predviđen za medije kojima su predstavljeni sadržaji koji nudi ova planina. Proteklog vikenda Jahorinu su posjetili brojni mediji. Osim medija Jahorinu je posjetio i značajan broj skijaša, sankaša, bordera i šetača.

Sezona je odlično počela, nadamo se da će nam vremenski uslovi i dalje ići naruku, kazala je Stojanović.

U subotu 22. decembra pušten je u rad i šestosjed Skočine.

- Šestosjed Skočine instaliran je na stazi na kojoj je u proteklom periodu instaliran i sistem za vještačko osnježavanje. Tako da sada s tri nova šestosjeda, sistemom za vještačko osnježavanje imamo uvezano moderno skijalište. Za razliku od prethodna dva šestojseda na lokaciji Poljice i Ogorjelica koji su crveno-crne boje, šestosjed na Skočinama je plavo bijeli- kazala je Stojanović.

Ukupan kapacitet vertikalnog transporta je 12.500 skijaša na sat.

Ponjenim riječima, gužve i redovi na žičarama na Jahorini su prošlost.

Program Jahorina ski & fun počeo je 22. decembra. Posjetioce ove olimpijske ljepotice u sljedećih tri mjeseca očekuju brojni partiji, adrenalinski sportovi i drugi sadržaji na najatraktivnijim lokacijama (Dječji snow park, Snowboard zona, Snowtube zona, Dj stage party, Apresski party, Adrenalin Fest), naglasila je Stojanović.

U svim jahorinskim hotelima organizovan je doček Nove godine.

- Iako na Jahorini nema noćnog skijanja na ovoj planini je zagarantovan provod u svim ugostiteljskim i hotelskim objektima- kazala je Stojanović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik