Jat leti na liniji Portorož - Rim

Bez autora
Nov 16 2010

Jat ervejz (Jat Airways) postao je prva aviokompanija van Evropske unije (EU) koja je dobila dozvolu da svojim letovima poveže dve zemlje Unije - Sloveniju i Italiju. Odlukom italijanskih vazduhoplovnih vlasti, Jat ervejzu je omogućeno da u predstojećoj zimskoj sezoni saobraća na avioliniji između Portoža i Rima.Jat je dozvolu dobio zahvaljujući bilateralnim sporazumima koje su međusobno potpisale tri zemlje. Prema zimskom redu letenja, koji se primenjuje od 31. oktobra 2010. godine, putnici Jat ervejza mogu da putuju iz Beograda za 32 grada u 23 zemlje regiona, Evrope i Bliskog istoka, a ponudi je i 86 letova koji će se realizovati u saradnji sa partnerima sa kojima Jat ima ugovor o razmeni mesta u avionu (code share).

Jat leti na liniji Portorož - RimJat ervejz (Jat Airways) postao je prva aviokompanija van Evropske unije (EU) koja je dobila dozvolu da svojim letovima poveže dve zemlje Unije - Sloveniju i Italiju, saopštio je danas srpski avioprevoznik.

Odlukom italijanskih vazduhoplovnih vlasti, Jat ervejzu je omogućeno da u predstojećoj zimskoj sezoni saobraća na avioliniji između Portoža i Rima, navodi se u saopštenju.

Jat je dozvolu dobio zahvaljujući bilateralnim sporazumima koje su međusobno potpisale tri zemlje.

Prema zimskom redu letenja, koji se primenjuje od 31. oktobra 2010. godine, putnici Jat ervejza mogu da putuju iz Beograda za 32 grada u 23 zemlje regiona, Evrope i Bliskog istoka, a ponudi je i 86 letova koji će se realizovati u saradnji sa partnerima sa kojima Jat ima ugovor o razmeni mesta u avionu (code share).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik