Jat-om u zimskoj sezoni do 25 gradova

Bez autora
Oct 25 2012

Putnici Jat Airwaysa od 28. oktobra ove do 30. marta 2013. godine iz Beograda mogu da putuju prema 25 evromediteranskih gradova u 18 zemalja. Sa kupljenom Jatovom kartom, zahvaljujući saradnji sa partnerskim aviokompanijama, može se stići do Ljubljane i Bukurešta, kao i iz Beograda preko Moskve do Lenjingada i Sočija u Rusiji. Srpski nacionalni avioprevoznik u toku zimske sezone obavlja saobraćaj sa 155 frekvencija nedeljno, a u ponudi je i 55 letova sedmično koje Jat ima zahvaljujući saradnji sa “code share” partnerima. Od ovog leta i u toku zimske sezone Jat Airways leti direktno za Brisel dva puta nedeljno, a u saradnji sa holandskim KLM-om, svojim putnicima nudi i dodatnu dnevnu vezu sa administrativnim centrom Evropske unije preko Amsterdama.

Zimski red letenja počinje 28. oktobraPutnici Jat Airwaysa od 28. oktobra ove do 30. marta 2013. godine iz Beograda mogu da putuju prema 25 evromediteranskih gradova u 18 zemalja.

Sa kupljenom Jatovom kartom, zahvaljujući saradnji sa partnerskim aviokompanijama, može se stići do Ljubljane i Bukurešta, kao i iz Beograda preko Moskve do Lenjingada i Sočija u Rusiji.

Srpski nacionalni avioprevoznik u toku zimske sezone obavlja saobraćaj sa 155 frekvencija nedeljno, a u ponudi je i 55 letova sedmično koje Jat ima zahvaljujući saradnji sa “code share” partnerima.

Od ovog leta i u toku zimske sezone Jat Airways leti direktno za Brisel dva puta nedeljno, a u saradnji sa holandskim KLM-om, svojim putnicima nudi i dodatnu dnevnu vezu sa administrativnim centrom Evropske unije preko Amsterdama.

Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije linije Jat Airwaysa su za Amsterdam, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat prema kojima avioni nacionalnog avioprevoznika lete najmanje jednom dnevno. Šest puta nedeljno leti se za Diseldorf, pet puta sedmično za Rim i Atinu, četiri puta za Berlin, Milano i Istanbul. Tri puta nedeljno leti se za Stokholm, Kopenhagen, Štutgart i Solun, a dva puta nedeljno za Brisel, Geteborg, Tel Aviv i Larnaku.

U saradnji sa šest nacionalnih aviokompanija, na bazi komercijalnih ugovora o zajedničkom korišćenju linija, putnici iz Srbije mogu da putuju prema osam evropskih destinacija. Putnici Jata preko Amsterdama svakoga dana avionima KLM-a mogu stići do Brisela, Adria Airwaysom pet puta nedeljno do Ljubljane i Taromom šest puta nedeljno za Bukurešt.

Jat u saradnji sa Austrian Airlinesom nudi još dvadeset tri leta nedeljno do Beča, a sa AlItaliaom još sedam letova nedeljno za Rim, dok je sa Aeroflotom omogućeno još sedam letova sedmično za Moskvu. Zahvaljujući saradnji sa Aeroflotom obezbeđena su dva dnevna leta iz Bograda preko Moskve za Lenjingrad, kao i sedam letova nedeljno preko Moskve za Soči.

Do svih gradova u Evropi prema kojima Jat ne leti direktno, može se stići u kombinaciji sa drugim avioprevoznicima i to sa Alitaliom, Austrianom, British Airwaysom, Aeroflotom, Air Berlinom, Adria Airwaysom, Taromom i Finnairom.

Putnicima za Australiju, Novi Zeland, Bliski i Daleki istok i Indiju, Jat Airways nudi najpovoljnije veze u saradnji sa kompanijom Emirates, Etihad Airlines, Singapur Airlines i Srilankan Airlines preko više evropskih gradova. Do Pekinga i Šangaja može se stići Aeroflotom preko Moskve i Air Chinaom iz gradova u Evropi.

Veze za Severnu i Južnu Ameriku omogućene su u saradnji s kompanijom AlItalia preko Milana i Rima, kompanijama Virgin Atlantic i British Airways preko Londona, KLM-om preko Amsterdama, Austrianom preko Beča kao i Air Berlinom preko aerodroma u Nemačkoj. U Afriku putnici mogu putovati iz Beograda kombinovanim letovima Jat Airwaysa i kompanijama AlItalia, Austrian Airlines, Emirates i Etiopian Airlines.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik