Jat prevezao najviše putnika u poslednjih 12 godina

Bez autora
Jun 05 2012

Jat Airways je u maju ove godine prevezao 97.441 putnika u redovnom evromediteranskom saobraćaju, što je najbolji rezultat za mesec maj u poslednjih dvanaest godina. U maju ove godine Jat je u svom redovnom saobraćaju prevezao ukupno 112.273 putnika, što je za 16 posto više u odnosu na isti mesec prošle godine.Prosečna popunjenost putničke kabine iznosi 78 posto, a to je povećanje od osam procenata u odnosu na prošlogodišnji rezultat.

Jat prevezao najviše putnika u poslednjih 12 godinaJat Airways je u maju ove godine prevezao 97.441 putnika u redovnom evromediteranskom saobraćaju, što je najbolji rezultat za mesec maj u poslednjih dvanaest godina.

U maju ove godine Jat je u svom redovnom saobraćaju prevezao ukupno 112.273 putnika, što je za 16 posto više u odnosu na isti mesec prošle godine. Prosečna popunjenost putničke kabine iznosi 78 posto, a to je povećanje od osam procenata u odnosu na prošlogodišnji rezultat.

Tokom prvih pet meseci 2012. godine Jat Airways je prevezao 440.394 putnika, što je za devet posto više u odnosu na isti period 2011. godine, dok je popunjenost putničke kabine veća za osam posto i iznosi 71 procenat.

Broj putnika koji su tokom prvih pet meseci 2012. godine leteli prema destinacijama u Evropi povećan je za deset posto.

Tokom prvih šest meseci prošle godine Jat je zabeležio najveći porast broja putnika i najveći porast koeficijenta popunjenosti putničke kabine u odnosu na 2010. godinu od svih evropskih avioprevoznika. To praktično znači da broj prevezenih putnika koji koriste usluge Jat-a rekordno raste već drugu godinu za redom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik