Još jedan redovni polazak "Ćire" na "Šarganu"

Bez autora
Jul 03 2012

"Železnice Srbije" uvele su i treću redovnu vožnju popularnog "Ćire" na "Šarganskoj osmici" u 16:20 sati zbog velikog interesovanja gostiju koji posećuju ovaj muzejsko-turistički kompleks. Osim novouvedenog termina, na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora turisti i ljubitelji železnice svakodnevno se mogu provozati "Nostalgijom" i u 10:30 sati i 13:30 sati.Od 15. aprila, kada je počela sezona saobraćaja, voz "Nostalgija" prevezao je oko 30.000 turista.

Još jedan redovni polazak "Ćire" na "Šarganu""Železnice Srbije" uvele su i treću redovnu vožnju popularnog "Ćire" na "Šarganskoj osmici" u 16:20 sati zbog velikog interesovanja gostiju koji posećuju ovaj muzejsko-turistički kompleks.

Osim novouvedenog termina, na relaciji Mokra Gora – Šargan Vitasi – Mokra Gora turisti i ljubitelji železnice svakodnevno se mogu  provozati "Nostalgijom" i u 10:30 sati i 13:30 sati.

Od 15. aprila, kada je počela sezona saobraćaja, voz "Nostalgija" prevezao je oko 30.000 turista.

Karte za vožnju  muzejskim vozom "Nostalgija" na "Šarganskoj osmici" koštaju 600 dinara, za decu od 6 do 14 godina 300, dok je za najmlađe prevoz besplatan. Turisti vozne karte mogu kupiti na putničkoj blagajni u stanici Mokra Gora, ali i na blagajnama železničkih stanica u: Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i u pojedinim turističkim agencijama.

Muzejski voz se može i zakupiti i to za relacije Mokra Gora –Šargan Vitasi – Mokra Gora i Mokra Gora – Višegrad – Mokra Gora. Cena zakupa je ista za obe relacije i iznosi 60 hiljada za dizel, odnosno 120 hiljada dinara za parnu vuču.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik