Još pet dana za jeftine aranžmane

Bez autora
Mar 26 2012

Za letovanje jeftinije od pet do 15 odsto ostalo je još samo pet dana, jer turističke agencije prodaju takozvane prvi minut aranžmane samo do kraja ove nedelje. Prosečna porodica sa decom i ovog leta odmaraće se na Halkidikiju, a sa ranijim bukingom može da uštedi i više od 150 evra. Jeftinije ponude turističkih agencija nastavljene su i posle beogradskog sajma turizma, jer niži cenovnici za raniji buking kod većine traju do 31. marta. Pa svi koji uplate 50 odsto vrednosti aranžmana do kraja nedelje mogu da računaju na povoljniju cenu hotelskog smeštaja ili celog aranžmana sa avio-prevozom. Pojedini hoteli nastaviće da daju popuste i u aprilu. Najviše interesovanja među domaćim putnicima sada vlada za hotele na Halkidikiju, kao i aranžmane sa avio-prevozom za Tursku i grčka ostrva. A prodaja paketa za Majorku i Siciliju ove godine bolja je za više od 20 odsto. Svi koji plate polovinu aranžmana do kraja nedelje moći će da uštede do 15 odsto za hotelski smeštaj, a ostatak treba izmiriti do polaska.

Još pet dana za jeftine aranžmaneZa letovanje jeftinije od pet do 15 odsto ostalo je još samo pet dana, jer turističke agencije prodaju takozvane prvi minut aranžmane samo do kraja ove nedelje.

Prosečna porodica sa decom i ovog leta odmaraće se na Halkidikiju, a sa ranijim bukingom može da uštedi i više od 150 evra.

Jeftinije ponude turističkih agencija nastavljene su i posle beogradskog sajma turizma, jer niži cenovnici za raniji buking kod većine traju do 31. marta. Pa svi koji uplate 50 odsto vrednosti aranžmana do kraja nedelje mogu da računaju na povoljniju cenu hotelskog smeštaja ili celog aranžmana sa avio-prevozom.

- Pojedini hoteli nastaviće da daju popuste i u aprilu - kaže za "Novosti" Mirko Bauk, vlasnik "Odeon vorld travela".

- Najviše interesovanja među domaćim putnicima sada vlada za hotele na Halkidikiju, kao i aranžmane sa avio-prevozom za Tursku i grčka ostrva. A prodaja paketa za Majorku i Siciliju ove godine bolja je za više od 20 odsto. Svi koji plate polovinu aranžmana do kraja nedelje moći će da uštede do 15 odsto za hotelski smeštaj, a ostatak treba izmiriti do polaska.

U "Odeon vorld travelu" daju primer hotela "Teoksenija" u Uranupolisu, za koji sada vlada najveće interesovanje, jer dvoje dece do 12 godina ne plaćaju smeštaj uz pratnju oba roditelja. Tako hotel za četvoročlanu porodicu košta 860 evra u špicu sezone, tokom perioda ranog bukinga.

S druge strane, u "Argusu" nemaju veliku ponudu za "prvi minut", ali kažu da najbolje prodaju aranžmane za odlaske u predsezoni i sam kraj leta.

- Našu "frst minit" ponudu diktiraju hoteli, čije informacije prenosimo putnicima - kaže Aleksandar Vučković, iz "Argusa".

- Ove godine imamo pojedine pogodnosti za Tursku i Egipat, koje će trajati do kraja marta, a pojedini hoteli produžiće ih i tokom aprila. Posle toga cene će biti veće od deset do 15 odsto. Ali gotovo da su planuli apartmanski aranžmani sa autobuskim prevozom za Grčku. Jer, letovanje tokom maja i juna u Pefkohoriju, Paraliji ili Haniotiju koštaju između 50 i 60 evra. Kada sezona odmakne, za isti smeštaj biće potrebno izdvojiti od 150 od 170 evra.

Jeftinije putovanje u Tunis, za plaćanje do kraja nedelje, može se naći i preko "Kon Tikija", jer sedmodnevni "ol inkluziv" u hotelu sa pet zvezdica i avionski prevoz staje 299 evra za polaske u maju i junu. A za 10 dana tokom jula slični aranžmani su oko 410 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik