Kopaonik je spreman

Bez autora
Nov 03 2010

Zagarantovan sneg, dobra zabava, odlično skijanje i brojni popusti dočekaće ove godine turiste koji odluče da zimu provedu na Kopaoniku. Da Kopaonik neće imati lošu sezonu najbolje svedoči podatak da uskoro sleće čarter iz Minska na niški aerodrom, prodaja aranžmana u Rusiji ide odlično, a u decembru stižu i prve grupe turskih turista! Kopaonik je apsolutno ravnopravan sa evropskim ski-centrima, pa čak ima i više prednosti. Od hotela do ski-staza se ne putuje ceo sat kao u Austriji, hoteli su bolji nego u Sloveniji, na žičarama nema gužve kao u Bugarskoj, a ski-pas je duplo jeftiniji nego u Italiji. Na ski-stazama je urađeno mnogo, pa pored montiranja novih žičara više niko neće postavljati pitanje šta je sa snegom, jer će za 70 časova sa 30 centimetara snega biti pokriveno 75 odsto staza! Na Kopu će se, 2013. godine održati i prvo međunarodno takmičenje. U savremenom trauma centru ove godine će dežurati i pedijatri, helikopter će teže povređene prenositi na VMA, a ski-patrole MUP i AMS će brinuti o bezbednosti vozača.

Kopaonik je spremanZagarantovan sneg, dobra zabava, odlično skijanje i brojni popusti dočekaće ove godine turiste koji odluče da zimu provedu na Kopaoniku.

Da Kopaonik neće imati lošu sezonu najbolje svedoči podatak da uskoro sleće čarter iz Minska na niški aerodrom, prodaja aranžmana u Rusiji ide odlično, a u decembru stižu i prve grupe turskih turista!

- Kopaonik je apsolutno ravnopravan sa evropskim ski-centrima, pa čak ima i više prednosti - kaže Nikola Avram, direktor “MK rizorta”.

- Od hotela do ski-staza se ne putuje ceo sat kao u Austriji, hoteli su bolji nego u Sloveniji, na žičarama nema gužve kao u Bugarskoj, a ski-pas je duplo jeftiniji nego u Italiji.

Na ski-stazama je urađeno mnogo, pa pored montiranja novih žičara više niko neće postavljati pitanje šta je sa snegom, jer će za 70 časova sa 30 centimetara snega biti pokriveno 75 odsto staza! Na Kopu će se, 2013. godine održati i prvo međunarodno takmičenje. U savremenom trauma centru ove godine će dežurati i pedijatri, helikopter će teže povređene prenositi na VMA, a ski-patrole MUP i AMS će brinuti o bezbednosti vozača.

- Iako mnogi pitaju za Austriju i Sloveniju, najbolje ide prodaja Kopaonika i Bugarske - kaže Nikola Blagojević iz “Filip travela”.

- “MK hoteli” se prodaju 30 odsto bolje nego lane, gde za 1.000 evra četvoročlana porodica u luksuznom smeštaju ima sedam dana sa uslugom “sve uključeno”. “Anđela” sa četiri zvezdice je 40 odsto jeftinija od hotele iste kategorije u okruženju. Kopaonik je porodični rizort za svačiji džep, a blizina je najveća prednost.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik