Korčulu posjetilo više kruzera

Bez autora
Nov 07 2010

U gradu Korčuli u 10 ovogodišnjih mjeseci zabilježeno je 200 dolazaka inozemnih brodova na kružnim putovanjima. To je 31 uplovljavanje više nego u istom razdoblju prošle godine, podaci su županijske lučke uprave Korčula. Tijekom uplovljavanja stranih kruzera Korčulu je posjetilo 72.702 putnika ili 17.500 više nego u prvih 10 mjeseci prošle godine. Ovoga tjedna posljednji put u ovoj godini u korčulansku luku uplovio je belgijski putnički brod La belle de L'Adriatic, a tijekom studenoga i prosinca Korčulu će posjetiti malteški putnički brodovi Athena i Artemis.

Korčulu posjetilo više kruzeraU gradu Korčuli u 10 ovogodišnjih mjeseci zabilježeno je 200 dolazaka inozemnih brodova na kružnim putovanjima.

To je 31 uplovljavanje više nego u istom razdoblju prošle godine, podaci su županijske lučke uprave Korčula.

Tijekom uplovljavanja stranih kruzera Korčulu je posjetilo 72.702 putnika ili 17.500 više nego u prvih 10 mjeseci prošle godine.

Ovoga tjedna posljednji put u ovoj godini u korčulansku luku uplovio je belgijski putnički brod La belle de L'Adriatic, a tijekom studenoga i prosinca Korčulu će posjetiti malteški putnički brodovi Athena i Artemis, javlja Hina.A

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik