Kraljica otvara vrata

Bez autora
Mar 24 2010

Hotel Kvin ov Montenegro /Queen of Montenegro/ u Bečićima prvi je na budvanskoj rivijeri koji će, nakon uobičajene zimske pauze i detaljnih priprema za predstojeću sezonu, biti otvoren u nedjelju. Hotel će biti otvoren u nedjelju zbog prve organizovane posjete grupe britanskih turista u ovoj godini, a prvi na budvanskoj rivijeri će početi ovogodišnju turističku sezonu. Grupa od 80 britanskih turista u hotelu boraviti deset dana. Zimsku pauzu su iskoristili za kvalitetnu pripremu hotela i u najljepšem sjaju će dočekati prve ovogodišnje goste. Zimska pauza iskorišćena je i za kvalitetan markentinški nastup na sajmovima turizma u Berlinu, Beogradu i Moskvi. Potpisali su nekoliko dobrih ugovora, tako da će tokom turističke sezone, pored domaćih, u hotelu boraviti i gosti iz Velike Britanije, Rusije, Njemačke i Skandinavskih zemalja.

Kraljica otvara vrataHotel Kvin ov Montenegro /Queen of Montenegro/ u Bečićima prvi je na budvanskoj rivijeri koji će, nakon uobičajene zimske pauze i detaljnih priprema za predstojeću sezonu, biti otvoren u nedjelju.

Iz kompanije je saopšteno da će hotel biti otvoren u nedjelju zbog prve organizovane posjete grupe britanskih turista u ovoj godini, kao i da će prvi na budvanskoj rivijeri početi ovogodišnju turističku sezonu.

Direktor prodaje i marketinga hotelskog preduzeća, Milena Brajović, kazala je agenciji Mina-business da će grupa od 80 britanskih turista u hotelu boraviti deset dana.

„Zimsku pauzu smo iskoristili za kvalitetnu pripremu hotela i u najljepšem sjaju ćemo dočekati prve ovogodišnje goste", rekla je Brajović.

Ona je dodala da je zimska pauza iskorišćena i za kvalitetan markentinški nastup na sajmovima turizma u Berlinu, Beogradu i Moskvi.

„Potpisali smo nekoliko dobrih ugovora, tako da će tokom turističke sezone, pored domaćih, u hotelu boraviti i gosti iz Velike Britanije, Rusije, Njemačke i Skandinavskih zemalja", navela je Brajović.

Ona je najavila da će hotel do početka glavne turističke sezone biti domaćin većeg broja kongresa, seminara i skupova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik