Kreiraj sam svoje putovanje

Bez autora
Mar 30 2010

"Svrbe te tabani“ ali nijedan aranžman se ne uklapa u tvoje slobodne dane, ne zadovoljava tvoje potrebe? Ne želiš da putuješ u grupi, već da solo istražuješ nove destinacije? Rešenje ima "Džambo travel“ (Jumbo travel). Turistička agencija "Džambo travel“ će ti pomoći da napraviš individualni aranžman po tvojoj meri. Pod motom "Kreirajte sami svoje putovanje", u ovoj agenciji će ti omogućiti da obiđeš bilo koji deo sveta onako kako tebi najviše odgovara. Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim turoperatorima i moćnim rezervacionim sistemima, putniku se pruža veliki broj mogućnosti za sve svetske destinacije. U današnje vreme, putovanja predstavljaju jednu od retkih vrednosti koje nas zaista ispunjavaju, čine rećnim i živim. Slike, predeli i doživljaji koje sačuvamo postaju neprocenjivi deo nas samih, te je važno da s pažnjom izaberemo čega ćemo se i kako sećati.

Kreiraj sam svoje putovanje"Svrbe te tabani“ ali nijedan aranžman se ne uklapa u tvoje slobodne dane, ne zadovoljava tvoje potrebe?

Ne želiš da putuješ u grupi, već da solo istražuješ nove destinacije? Rešenje ima "Džambo travel“ (Jumbo travel).

Turistička agencija "Džambo travel“ će ti pomoći da napraviš individualni aranžman po tvojoj meri. Pod motom "Kreirajte sami svoje putovanje", u ovoj agenciji će ti omogućiti da obiđeš bilo koji deo sveta onako kako tebi najviše odgovara.

"Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim turoperatorima i moćnim rezervacionim sistemima, putniku se pruža veliki broj mogućnosti za sve svetske destinacije“, kaže Igor Vranješević direktor i vlasnik agencije "Džambo travel“.

"U današnje vreme, putovanja predstavljaju jednu od retkih vrednosti koje nas zaista ispunjavaju, čine rećnim i živim. Slike, predeli i doživljaji koje sačuvamo postaju neprocenjivi deo nas samih, te je važno da s pažnjom izaberemo čega ćemo se i kako sećati.

Nešto što sami stvorimo, prema samo našoj zamisli, željama, idejama, vremenskim i finansijskim mogućnostima imaće jači utisak od onoga što drugi naprave i stvore za nas. Ko bolje od nas samih može znati šta će nam prijati“, kaže Vranješević i poziva prave ljubitelje putovanja da sami kreiraju svoj odmor.

"Ukoliko želite da putujete u terminu koji vama odgovara, u dužini boravka koja vama odgovara, imate svoj budžet i samo svoj plan putovanja, tu smo da vas posavetujemo i pomognemo vam pri realizaciji takvog putnog plana."

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik