Leskovac: Novi hotel spreman za turiste

Bez autora
Aug 11 2012

Novi hotel na popularnom leskovačkom izletištu Pašina česma pruža sve što je jednom turisti neophodno. Stigli gosti iz Bagdada, očekuju se sportisti iz iz zemalja Arapskog zaliva, ali i Rusi, Italijani... Petnaestoro lekara, inženjera, studenata i učenika iz Bagdada svoj odmor provodi u zelenoj oazi na desetak kilometara od Leskovca. Kako kažu, oduševljeni su predelima na jugu Srbije. Baza im je novootvoreni hotel na Pašinoj česmi odakle obilaze jug Srbije. Hotel na popularnom leskovačkom izletištu Pašina česma pruža sve što je jednom turisti neophodno, a gosti ističu ljubaznost osoblja i lokaciju hotela kao njegove najveće prednosti. Odavde su Iračani odlazili u obilazak Niške banje, Sijarinske banje i Sokobanje, Vlasinkog jezera, Kopaonika i Novog Pazara. Niže noćne temperature koristili smo za sportske aktivnosti i izlazili u noćni provod u Leskovcu...

Leskovac: Novi hotel spreman za turisteNovi hotel na popularnom leskovačkom izletištu Pašina česma pruža sve što je jednom turisti neophodno. Stigli gosti iz Bagdada, očekuju se sportisti iz iz zemalja Arapskog zaliva, ali i Rusi, Italijani...

Petnaestoro lekara, inženjera, studenata i učenika iz Bagdada svoj odmor provodi u zelenoj oazi na desetak kilometara od Leskovca. Kako kažu, oduševljeni su predelima na jugu Srbije. Baza im je novootvoreni hotel na Pašinoj česmi odakle obilaze jug Srbije.

Hotel na popularnom leskovačkom izletištu Pašina česma pruža sve što je jednom turisti neophodno, a gosti ističu ljubaznost osoblja i lokaciju hotela kao njegove najveće prednosti. Odavde su Iračani odlazili u obilazak Niške banje, Sijarinske banje i Sokobanje, Vlasinkog jezera, Kopaonika i Novog Pazara.

Niže noćne temperature koristili smo za sportske aktivnosti i izlazili u noćni provod u Leskovcu. Obišli smo jednu od najstarijih hidroelektrana u Srbiji i lokalitet Caričin grad. Leskovčani nas divno prihvataju, potpuno smo slobodni. Toga u Bagdadu nema, jer živimo u stalnom strahu - pričaju mladići Mustafa i Hajdar.

U hotelu kažu da će za desetak dana stići sportisti iz zemalja Arapskog zaliva i da će popuniti polovinu kapaciteta, a očekuje se i dolazak gostiju iz Rusije, Italije i još nekoliko evropskih zemalja. Na nekada potpuno zapuštenom izletištu, trenutno se grade otvoren i zatvoren bazen, sportska hala, restoran iznad već sagrađenih tribina novog fudbalskog stadiona, a formirane su i biciklističke i trim-staze. Kako se očekuje, investitori iz Emirata u drugoj fazi izgradnje ovog kompleksa gradiće hotel za goste sa dubokim džepom, veštačko jezero, zoološki vrt, a formiraće i ergelu konja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik