Ljubljanski aerodrom zatvoren do 21. aprila

Bez autora
Apr 07 2010

Ljubljanski aerodrom "Jože Pučnik", glavna slovenačka vazdušna luka, biće zatvoren zbog renoviranja od 7. do 21. aprila, a u tom periodu putnički saobraćaj će biti smanjen i letovi preusmereni na alternativne aerodrome. Slovenačka kompanija "Adrija ervejz" je objavila da će preusmeriti letove na drugi po veličini aerodrom u zemlji, u Mariboru, isto kao i "Turkiš erlajnz", dok će "Er Frans" leteti prema Trstu, u Italiji. Srpski "Jar ervejz", češka CSA, niskobudžetni "Izidžet" i "Montenegro" neće nuditi alternativne letove u periodu od dve sedmice. Radovi na ljubljanskom aerodromu uključuju zamenu asfalta na 1.100 metara poletno-sletne staze i ugradnju novog osvetljenja i sistema navigacije, a ukupni troškovi obnove procenjeni su na oko devet miliona evra...

Ljubljanski aerodrom zatvoren do 21. aprila

Ljubljanski aerodrom "Jože Pučnik", glavna slovenačka vazdušna luka, biće zatvoren zbog renoviranja od 7. do 21. aprila, a u tom periodu putnički saobraćaj će biti smanjen i letovi preusmereni na alternativne aerodrome.

Slovenačka kompanija "Adrija ervejz" je objavila da će preusmeriti letove na drugi po veličini aerodrom u zemlji, u Mariboru, isto kao i "Turkiš erlajnz", dok će "Er Frans" leteti prema Trstu, u Italiji.

Srpski "Jar ervejz", češka CSA, niskobudžetni "Izidžet" i "Montenegro" neće nuditi alternativne letove u periodu od dve sedmice.

Tomaž Skofič iz "Adrije ervejza" izjavio je prošle sedmice da će strateške linije ka Frankfurtu, Briselu i Cirihu biti održavane sa dva leta dnevno.

Prodaja karata i servisi za izgubljeni, odloženi ili oštećeni prtljag obavljaće se na aerodromu u Mariboru u periodu renoviranja. Jedna besplatna autobuska linija uzmeđu Maribora i Ljubljane biće obezbeđena za putnike "Adrije."

Radovi na ljubljanskom aerodromu uključuju zamenu asfalta na 1.100 metara poletno-sletne staze i ugradnju novog osvetljenja i sistema navigacije, a ukupni troškovi obnove procenjeni su na oko devet miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik