"Lufthanza" tri puta nedeljno za Peking

Bez autora
Oct 31 2010

Kineske vlasti odobrile su nemačkoj aviokompaniji "Lufthanza" da tri puta sedmično obavlja letove na liniji Frankfurt-Peking. Do sada je Lufthanza jednom sedmično letela ka Pekingu.Kompanija planira da postigne dogovor o tome da njihovi avioni `A380` lete svakog dana na liniji Frankfurt- Peking. To ostaje naš cilj, ali za sada smo zadovoljni ovim što smo sa kineskim vlastima dogovorili. "Kompanija planira da avioni `A380` lete tri puta sedmično ka Pekingu, počev od 19. novembra.

"Lufthanza" tri puta nedeljno za PekingKineske vlasti odobrile su nemačkoj aviokompaniji "Lufthanza" da tri puta sedmično obavlja letove na liniji Frankfurt-Peking, izjavio je portparol nemačke kompanije.

Do sada je Lufthanza jednom sedmično letela ka Pekingu.

"Kompanija planira da postigne dogovor o tome da njihovi avioni `A380` lete svakog dana na liniji Frankfurt- Peking. To ostaje naš cilj, ali za sada smo zadovoljni ovim što smo sa kineskim vlastima dogovorili", izjavio je portparol.

On je dodao da su zadovoljni što je Kina prihvatila argumente i na tome čestitao nemačkom ministru saobraćaja Peteru Ramsaueru, koji je sredinom oktobra boravio u zvaničnoj poseti Kini i Mongoliji.

"Kompanija planira da avioni `A380` lete tri puta sedmično ka Pekingu, počev od 19. novembra", naveo je portparol.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik