MA: Karte po promotivnoj tarifi

Bez autora
Oct 16 2012

Nacionalni avioprevoznik Montenegro erlajns /Airlines/ će od 22. oktobra ponuditi karte po specijalnoj, promotivnoj tarifi od 165 eura, za povratna putovanja, sa svim pripadajućim taksama uključenim u cijenu. Ovo je možda motivacija da razmislite o putovanjima i odabiru neke od destinacija koju nudi nacionalni avioprevozilac. Po cijeni od samo 165 eura, sa svim pripadajućim taksama, mozete otputovati za Pariz, Moskvu, Beč, Cirih, Frankfurt, Ljubljanu ili Rim. Cijena od 165 eura se odnosi na povratno putovanje. Karte po ovoj tarifi biće u prodaji od 22. oktobra, a period prodaje trajaće do kraja mjeseca. Cijena od 165 eura važi za putovanja koja će se realizovati od 1. novembra do 20. decembra.

MA: Karte po promotivnoj tarifiNacionalni avioprevoznik Montenegro erlajns /Airlines/ će od 22. oktobra ponuditi karte po specijalnoj, promotivnoj tarifi od 165 eura, za povratna putovanja, sa svim pripadajućim taksama uključenim u cijenu.

"Ovo je možda motivacija da razmislite o putovanjima i odabiru neke od destinacija koju nudi nacionalni avioprevozilac. Po cijeni od samo 165 eura, sa svim pripadajućim taksama, mozete otputovati za Pariz, Moskvu, Beč, Cirih, Frankfurt, Ljubljanu ili Rim. Cijena od 165 eura se odnosi na povratno putovanje", saopšteno je iz kompanije.

Karte po ovoj tarifi biće u prodaji od 22. oktobra, a period prodaje trajaće do kraja mjeseca.

Cijena od 165 eura važi za putovanja koja će se realizovati od 1. novembra do 20. decembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik