MA: Nastavak saradnje s Nišom

Bez autora
Oct 29 2012

Predstavnici aviokompanije Montenegro erlajns i Grada Niša potpisali su ugovor kojim se definiše nastavak njihove saradnje. Ugovorom, koji su potpisali izvršni direktor MA Petar Glomazić i niški gradonačelnik Zoran Perišić, definisan je aviosaobraćaj iz Niša preko Podgorice do evropskih metropola. Montenegro erlajns će nastaviti da saobraća iz Niša svakodnevno, kao što je to bio slučaj i do sada. Avioni Montenegro erlajnsa će tokom zime iz Niša letjeti preko Podgorice do Frankurta, Rima, Ciriha, Moskve i Ljubljane. Ti avioni će od aprila, tokom ljetnjeg reda letjenja, povezati Niš sa Londonom i Kopenhagenom. Letovi iz Niša se obavljaju u ranim jutranjim satima, dok su slijetanja u kasnim popodnevnim. Montenegro erlajns je u saradnji sa Gradom Nišom, pripremio i niz povoljnih tarifa, tako da se povratna karta iz Niša, preko Podgorice, do svih evropskih metropola, može kupiti po cijeni već od 169 eura, sa pripadajucim taksama. Povratnu kartu na relaciji Niš – Podgorica - Niš, putnici mogu kupiti po cijeni već od 105 eura, sa pripadajućim taksama.

MA: Nastavak saradnje s NišomPredstavnici aviokompanije Montenegro erlajns i Grada Niša potpisali su ugovor kojim se definiše nastavak njihove saradnje.

Ugovorom, koji su potpisali izvršni direktor MA Petar Glomazić i niški gradonačelnik Zoran Perišić, definisan je aviosaobraćaj iz Niša preko Podgorice do evropskih metropola.

Montenegro erlajns će, kako su saopštili njegovi predstavnici, nastaviti da saobraća iz Niša svakodnevno, kao što je to bio slučaj i do sada. Avioni Montenegro erlajnsa će tokom zime iz Niša letjeti preko Podgorice do Frankurta, Rima, Ciriha, Moskve i Ljubljane.

"Ti avioni će od aprila, tokom ljetnjeg reda letjenja, povezati Niš sa Londonom i Kopenhagenom. Letovi iz Niša se obavljaju u ranim jutranjim satima, dok su slijetanja u kasnim popodnevnim", navodi se u saopštenju aviokompanije.

Montenegro erlajns je u saradnji sa Gradom Nišom, pripremio i niz povoljnih tarifa, tako da se povratna karta iz Niša, preko Podgorice, do svih evropskih metropola, može kupiti po cijeni već od 169 eura, sa pripadajucim taksama. Povratnu kartu na relaciji Niš – Podgorica - Niš, putnici mogu kupiti po cijeni već od 105 eura, sa pripadajućim taksama.

Iz crnogorske avioprevoznika su kazali da je, u cilju nastavka poslovne saradnje i realizacije zajedničkih interesa, potpisan Sporazum kojim će nacionalna aviokompanija pokrenuti inicijativu, odnosno tražiti posebne dozvole za obavljanje saobraćaja iz Podgorice preko Niša do Ciriha, Frankfurta i drugih destinacija.

"Ukoliko bi se taj projekat realizovao, MA bi značajno proširio tržište, dok bi putnici sa ovog područja dobili direktnu vezu sa evropskim destinacijima", poručili su iz kompanije.

Oni su saopštili da se avio-karte mogu kupiti kod svih agenata u Srbiji, u inostranstvu, kao i u predstavnistvima MA širom Evrope. Putnicima je omogućena i rezervacija putovanja i kupovina karata preko web site-a, na adresi www.montenegroairlines.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik