Maistrinom hotelu Lone nagrada Zlatna kocka za vizualni identitet

Bez autora
May 13 2012

Rovinjski hotel Lone, koji posluje u sklopu tvrtke Maistra, nagrađen je nagradom Zlatna kocka za svoj vizualni identitet, a koju dodjeljuje Hrvatski klub kreativaca (Art Directors Club Croatia). Hrvatski klub kreativaca ove je godine drugu godinu za redom dodijelio nagrade domaćim tvrtkama za najbolje ostvarenje u području oglašavanja i grafičkog dizajna, a ove je godine glavna nagrada u kategoriji korporativni identitet/brending pripala hotelu Lone kojemu je vizualni identitet osmislila agencija Bruketa&Žinić. Art Directors Club Croatia (ADCC) neprofitna je udruga europskih klubova kreativaca koja djeluje u 19 zemalja. Osnovana je 1990. s ciljem vrednovanja i unapređenja kreativnog oblikovanja i drugih formi komuniciranja unutar društvenog života Hrvatske, s posebnim naglaskom na dizajn i tržišne komunikacije.

Maistrinom hotelu Lone nagrada Zlatna kocka za vizualni identitetRovinjski hotel Lone, koji posluje u sklopu tvrtke Maistra, nagrađen je nagradom Zlatna kocka za svoj vizualni identitet, a koju dodjeljuje Hrvatski klub kreativaca (Art Directors Club Croatia), izvijestili su danas iz Maistre.

Hrvatski klub kreativaca ove je godine drugu godinu za redom dodijelio nagrade domaćim tvrtkama za najbolje ostvarenje u području oglašavanja i grafičkog dizajna, a ove je godine glavna nagrada u kategoriji korporativni identitet/brending pripala hotelu Lone kojemu je vizualni identitet osmislila agencija Bruketa&Žinić.

Art Directors Club Croatia (ADCC) neprofitna je udruga europskih klubova kreativaca koja djeluje u 19 zemalja. Osnovana je 1990. s ciljem vrednovanja i unapređenja kreativnog oblikovanja i drugih formi komuniciranja unutar društvenog života Hrvatske, s posebnim naglaskom na dizajn i tržišne komunikacije.

Art Directors Club Croatia svojim aktivnostima nastoji sudjelovati u integraciji hrvatskog kreativnog potencijala, afirmiranju kreativne uspješnosti u oblikovanju različitih formi komuniciranja unutar profesionalnog, ali i šireg društvenog života Hrvatske.

ADCC je član Art Directors Club Europe.

Osvajanjem 'zlata' hotel Lone je stekao pravo i izravne nominacije na Art Directors Club Europe (ADC*E) koji će se uskoro održati u Barceloni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik