Mogućnost saradnje britanske kompanije sa JAT-om

Bez autora
Jan 27 2013

Predsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa predstavnicima britanske kompanije “AJ Walter Aviation” o mogućnostima saradnje sa JAT-om. Dačić je istakao da Vlada Srbije nastoji da obnovi flotu i tehniku JAT-a sa ciljem da naša nacionalna avio-kompanija dostigne standarde dostojne 21. veka, pri čemu je pozdravio zainteresovanost britanske kompanije da pruži pomoć u unapređenju JAT tehnike. Predsednik kompanije “AJ Walter Aviation” Kristofer Vajtsajd, direktor Rodžer Majnard i direktor marketinga Dejvid Braun istakli su da ova kompanija spada u pet najvećih kompanija u svetu koje pružaju ovakve vrste usluga u avio-industriji i da želi da bude deo rešavanja problema u JAT-u.

Mogućnost saradnje britanske kompanije sa JAT-omPredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je sa predstavnicima britanske kompanije “AJ Walter Aviation” o mogućnostima saradnje sa JAT-om.

Dačić je istakao da Vlada Srbije nastoji da obnovi flotu i tehniku JAT-a sa ciljem da naša nacionalna avio-kompanija dostigne standarde dostojne 21. veka, pri čemu je pozdravio zainteresovanost britanske kompanije da pruži pomoć u unapređenju JAT tehnike.

Predsednik kompanije “AJ Walter Aviation” Kristofer Vajtsajd, direktor Rodžer Majnard i direktor marketinga Dejvid Braun istakli su da ova kompanija spada u pet najvećih kompanija u svetu koje pružaju ovakve vrste usluga u avio-industriji i da želi da bude deo rešavanja problema u JAT-u.

U razgovorima je učestvovao i ministar saobraćaja u Vladi Republike Srbije Milutin Mrkonjić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik