More na popustu

Bez autora
Mar 22 2012

Turisti koji već razmišljaju o svom letovanju i već sada mogu da odluče kuda i gde na „brčkanje“, najbolje bi bilo da svoje aranžmane uplate do kraja meseca. Posebni popusti aktuelni su u skoro svim agencijama, a nude se Turska, Grčka, Španija, Italija. Turska rivijera poslednjih godina postaje sve popularnija među domaćim turistima. Agencija „1a travel“ spremila je bogatu ponudu letovališta u ovoj zemlji, među kojima je i Antalija, Belek, Kemer, ali i Istanbul. Tako recimo, oni koji svoj odmor rezervišu i uplate ranije, preko ove agencije mogu letovati u Alanji, u hotelu „Vasa“, za 199 evra. I u agenciji „Argusturs“ nude brojna mesta za letovanje u Turskoj. Dvanaestodnevni aranžman u Kušadasiju košta 119 evra, a u cenu je uračunat i autobuski prevoz. Međutim, najveći popusti, a i najšira ponuda i ove godine nudi se za brojna letovališta na grčkoj obali. Preko agencije „Haloturs“, može se ići, recimo, u Polihrono.

More na popustuTuristi koji već razmišljaju o svom letovanju i već sada mogu da odluče kuda i gde na „brčkanje“, najbolje bi bilo da svoje aranžmane uplate do kraja meseca.

Posebni popusti aktuelni su u skoro svim agencijama, a nude se Turska, Grčka, Španija, Italija...

Turska rivijera poslednjih godina postaje sve popularnija među domaćim turistima. Agencija „1a travel“ spremila je bogatu ponudu letovališta u ovoj zemlji, među kojima je i Antalija, Belek, Kemer, ali i Istanbul. Tako recimo, oni koji svoj odmor rezervišu i uplate ranije, preko ove agencije mogu letovati u Alanji, u hotelu „Vasa“, za 199 evra.

I u agenciji „Argusturs“ nude brojna mesta za letovanje u Turskoj. Dvanaestodnevni aranžman u Kušadasiju košta 119 evra, a u cenu je uračunat i autobuski prevoz.

Međutim, najveći popusti, a i najšira ponuda i ove godine nudi se za brojna letovališta na grčkoj obali. Preko agencije „Haloturs“, može se ići, recimo, u Polihrono.

- Dinaraski deo za odrasle je 6.000, ako putnici idu našim autobusom, dok za one koji idu sopstvenim prevozom iznosi 2.000 dinara - objašnjavaju u „Halotursu“.

- Za polazak 13. juna, recimo cena deviznog dela je 75 evra, dok oni koji bi da u Polihronu letuju od 4. do 14. juna plaćaju 65 evra.

Specijalne ponude za Grčku imaju i u „Travelendu“. Tako devet dana u vili „Stavros“, u istoimenom mestu za period od 4. do 13. juna košta 75 evra. U cenu nije uračunat dinarski deo od 7.000 dinara za polaske iz Beograda.

Španija i Italija, su destinacije za koje se nude velike pogodnosti. U Ljoret del mar može se ići za 299 evra i to preko „Argustursa“. Boravak traje 12 dana, a uračunat je i avionski prevoz sa svim taksama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik