MSC Cruises ušao u putopisnu blogosferu

Bez autora
Oct 18 2012

Povodom trodnevnog događaja, talijanske konferencije blogera Travel Blogger Elevator, okupit će se večeras u Genovi brojni talijanski i internacionalni sudionici, a na skupu će se iskusni blogeri dotaknuti različitih pitanja vezanih uz putopisne blogove. CRM menadžerica te voditeljica odjela društvenih medija u MSC Cruisesu, Patrizia Iantorno, također će sudjelovati na spomenutom događaju kako bi predstavila način na koji se MSC Cruises uhvatio u koštac sa zahtjevnim zadatkom ulaska u putopisnu blogosferu. U svibnju 2012. kompanija je pozvala grupu pažljivo odabranih blogera na otkrivanje svijeta krstarenja. Cilj ovog pothvata bio je uključiti i aktivirati razne online zajednice te kroz osobne priče i iskustva samih blogera pobliže objasniti sve prednosti ovog jedinstvenog odmora.

MSC Cruises ušao u putopisnu blogosferuPovodom trodnevnog događaja, talijanske konferencije blogera Travel Blogger Elevator, okupit će se večeras u Genovi brojni talijanski i internacionalni sudionici, a na skupu će se iskusni blogeri dotaknuti različitih pitanja vezanih uz putopisne blogove.

CRM menadžerica te voditeljica odjela društvenih medija u MSC Cruisesu, Patrizia Iantorno, također će sudjelovati na spomenutom događaju kako bi predstavila način na koji se MSC Cruises uhvatio u koštac sa zahtjevnim zadatkom ulaska u putopisnu blogosferu.

U svibnju 2012. kompanija je pozvala grupu pažljivo odabranih blogera na otkrivanje svijeta krstarenja. Cilj ovog pothvata bio je uključiti i aktivirati razne online zajednice te kroz osobne priče i iskustva samih blogera pobliže objasniti sve prednosti ovog jedinstvenog odmora.

Šest blogera okupilo se 6. lipnja 2012. u Rimu gdje su se ukrcali na brod MSC Splendida te krenuli na nezaboravno vikend krstarenje do Genove i Barcelone.

Među odabranima našli su se: britanska novinarka i TV voditeljica Cheryl Gibbs koja piše za njemačku stranicu o putovanjima Travel Dudes; Ana Pilar Fañanás Biescas, redovna blogerica popularne španjolske stranice Tripwolf; talijanski bloger Michele Aggiato koji piše za Zoover; francuski avanturist Romaine Corraze koji piše za Romain-World-Tour; Ana Silvia O'Reilly za Mrs O Around the World; te Liz Jarvis za londonski The Mum Blog.

Iako različitih interesa te pogleda na putovanja i gastronomiju, blogeri su se vrlo brzo složili. Zajedničke su im bile određene predrasude prema krstarenjima (koje su sada zauvijek promijenjene) te ogromna želja za istraživanjem broda MSC Splendida kao i luka pristajanja.

Blogeri su bili oduševljeni smještajem u luksuznim apartmanima MSC Yacht Cluba. Ovaj „brod unutar broda“ smješten je na najpoželjnijim pramčanim dijelovima paluba te ima vlastitu concierge recepciju, privatni Top Sail lounge, One Pool, restoran L'Olivo te nudi 24-satnu uslugu butlera.

Uživali su i u obilasku Rima, Portofina i Barcelone te upoznavanju kultura, arhitekture, kulinarskih tradicija i jedinstvene atmosfere koju svaka od ovih destinacija pruža.

Od kuharskih poduka u brodskoj kuhinji, miksanja vlastitog koktela u baru MSC Yacht Cluba, istraživanja dječjih prostora, razgovora s kapetanom do sudjelovanja na tečajevima plesa, svaki od blogera na svoj je način doživio krstarenje te ispričao priču u svom stilu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik