Na Kopaoniku prava zimska idila

Bez autora
Mar 25 2012

Pre par dana kalendarski je počelo proleće. Međutim u ski centru Kopaonik je prava zimska idila. Utabanog snega na stazama ima do 70 centimetara, sve žičare su u funkciji, a prijatni vremenski uslovi, bez vetra i sa puno sunčanih sati, obećavaju uživanje za sve skijaše. Novi cenovnik koji se na Kopaoniku primenjuje od 16. marta učinio je da Kopaonik krajem marta bude posećen kao u vrhu sezone. Ski centar Kopaonik je ove nedelje bio je domaćin kolegama koje vode ski centre Krvavec u Sloveniji i Igman i Bjelašnica u Bosni i hercegovini. Time se nastavila praksa razmene znanja i iskustava koja je nedavno započeta sa menadžmentom ski centra Jahorina. Kopaonik kao, najveći centar u regionu, i tačka koja je, tokom protekle sezone, beležila brojna događanja i zanimljive manifestacije, je svakako ski centar koji budi interesovanja svih kojima je delatnost vezana za skijanje i zimske sportove, uopšte.

Na Kopaoniku prava zimska idilaPre par dana kalendarski je počelo proleće. Međutim u ski centru Kopaonik je prava zimska idila.

Utabanog snega na stazama ima do 70 centimetara, sve žičare su u funkciji, a prijatni vremenski uslovi, bez vetra i sa puno sunčanih sati, obećavaju uživanje za sve skijaše.

Novi cenovnik koji se na Kopaoniku primenjuje od 16. marta učinio je da Kopaonik krajem marta bude posećen kao u vrhu sezone.

Ski centar Kopaonik je ove nedelje bio je domaćin kolegama koje vode ski centre Krvavec u Sloveniji i Igman i Bjelašnica u Bosni i hercegovini. Time se nastavila praksa razmene znanja i iskustava koja je nedavno započeta sa menadžmentom ski centra Jahorina. Kopaonik kao, najveći centar u regionu, i tačka koja je, tokom protekle sezone, beležila brojna događanja i zanimljive manifestacije, je svakako ski centar koji budi interesovanja svih kojima je delatnost vezana za skijanje i zimske sportove, uopšte.

Svi sa Kopaonika odlaze za najlepšim mogućim utiscima, a dogovorene su i uzvratne posete ovim centrima.

Svi koji su već bili na Kopaoniku kao i one koji to nisu imali prilike ove sezone, treba da iskoriste neverovatne popuste i duge sunčane dane sa puno snega i uživaju u ovom, po svemu, najlepšem delu sezone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik