Nagrade hotelu Regent Esplanade Zagreb

Bez autora
Jun 10 2012

Hotel Regent Esplanade Zagreb dobio je dvije prestižne nagrade - "TripAdvisor 2012 Certificate of Excellence" i "Great Rail Journeys Gold Food Award 2011", obje prema izboru i recenzijama gostiju koji su boravili u hotelu. TripAdvisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, na temelju recenzija gostiju, dodijelio je hotelu Regent Esplanade Zagreb certifikat izvrsnosti "TripAdvisor 2012 Certificate of Excellence", kao najuspješnjem hotelu u Zagrebu. Neki od gostiju koji su boravili u tom hotelu opisuju ga kao najboljeg od najboljih, elegantno utočište, dodir klasike i slično. Esplanadi je ovih dana uručeno još jedno priznanje. Predstavnik britanske turističke agencije Great Rail Journeys predao je v. d. direktoru hotela Ivici Krizmaniću prestižnu nagradu - "Gold Food Award 2011".

Nagrade hotelu Regent Esplanade ZagrebHotel Regent Esplanade Zagreb dobio je dvije prestižne nagrade - "TripAdvisor 2012 Certificate of Excellence" i "Great Rail Journeys Gold Food Award 2011", obje prema izboru i recenzijama gostiju koji su boravili u hotelu, priopćeno je iz Esplanade.

TripAdvisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, na temelju recenzija gostiju, dodijelio je hotelu Regent Esplanade Zagreb certifikat izvrsnosti "TripAdvisor 2012 Certificate of Excellence", kao najuspješnjem hotelu u Zagrebu. Neki od gostiju koji su boravili u tom hotelu opisuju ga kao najboljeg od najboljih, elegantno utočište, dodir klasike i slično.

Esplanadi je ovih dana uručeno još jedno priznanje. Predstavnik britanske turističke agencije Great Rail Journeys predao je v. d. direktoru hotela Ivici Krizmaniću prestižnu nagradu - "Gold Food Award 2011". Prilikom primopredaje John King je naglasio kako je hotel Regent Esplanade uistinu zaslužio tu nagradu, koja je dokaz visoke razine usluge te vrhunske kvalitete hrane koja se poslužuje gostima u restoranima Zinfandels i Le Bistro.

Hotel Regent Esplanade Zagreb u priopćenju navodi da u nizu priznanja valja istaknuti i Zlatnu listu (Gold list) prestižnog svjetskog putničkog časopisa Conde Nast Travelera na koju je uvršten prije nekoliko mjeseci, piše Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik