Najbolji novi hoteli

Bez autora
Feb 16 2011

Pogledajte supermoderne, tek otvorene hotele iz celog sveta. U luksuznom hotelu "Edition Istanbul" u Istanbulu akvarijum je postavljen u lobiju dužinom celog jednog zida, ali to je samo jedno od nekoliko genijalnih dizajnerskih rešenja u ovom zdanju koje ima 78 soba i "Zlatni bar" (u kom vredi popiti neki skupi... sok).Bludni sin Ernan Žiponi (svetski poznat lik - mesto na kom on kuva je obično proglašavano za mesto sa najboljom klopom na svetu) vratio se u rodni Buenos Ajres, kao glavni kuvar hotela "Fierro".

Najbolji novi hoteliPogledajte supermoderne, tek otvorene hotele iz celog sveta...

Edition Hotel, Istanbul U luksuznom hotelu "Edition Istanbul" akvarijum je postavljen u lobiju dužinom celog jednog zida, ali to je samo jedno od nekoliko genijalnih dizajnerskih rešenja u ovom zdanju koje ima 78 soba i "Zlatni bar" (u kom vredi popiti neki skupi... sok). Cena dvokrevetne sobe: 344 dolara.

Fierro, Buenos Ajres

Bludni sin Ernan Žiponi (svetski poznat lik - mesto na kom on kuva je obično proglašavano za mesto sa najboljom klopom na svetu) vratio se u rodni Buenos Ajres, kao glavni kuvar hotela "Fierro". Hotel ima 27 soba, sa LCD televizorima, specijalno dizajniranim tepisima i kupatilima zbog kojih nećete poželeti da mrdate iz hotela i obiđite grad. Iako su sva jela iz Hernánove kuhinje savršena, ne propustite vino iz hotelskog vinskog podruma niti neviđen bazen na sedmom spratu. Cena dvokrevetne sobe: 170 dolara.

Mondrian Soho, Njujork

Poslednja izgrađena tvorevina u centru Velike jabuke je hotel "Mondrian Soho", tek otvorena veličanstvena tvorevina Benjamina Noriege Ortiza. Dizajner je bio inspirisan filmom Žana Koktoa "Lepotica i zver" (1946.). Ova zgrada ima 270 soba, savršeno lepa vrata i lustere... Naravno, u skoro svim nazivima apartmana pominju se "kralj" i "kraljica", što, pored cena, dovoljno govori o savršenstvu... Cena dvokrevetne sobe: 389 dolara.

Brown Hotel, Tel Aviv

Prošle godine, u Izraelu se samo pričalo o hotelu "Mamilla". Ova godina je rezervisana za telavivski "Brown Hotel", čiju unutrašnjost krasi crni mermer, koji ima kožne kauče u biblioteci i neverovatan pogled na Sredozemno more. Za sve lovce na peškire (čitaj: kradljivce) samo dve reči: egipatski pamuk... Cena dvokrevetne sobe: 158 dolara.

Leela Palace, Nju Delhi

U diplomatskom delu grada izgrađen je (od temelja) hotel sa 260 soba. Od kad je otvoren, u oktobru prošle godine, kažu da je postao broj 1 u Indiji, pa sad tu odsedaju i zasedaju indijski i svetski političari, najpoznatije svetske zvezde... Da li smo rekli da je ovo hotel? Ups... I jesmo i nismo pogrešili... Pre bi se reklo "kraljevska palata"... Cena dvokrevetne sobe: 550 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik