Nikola Tesla ispomaže Konstantina Velikog

Bez autora
Oct 21 2010

Predstavnici beogradskog aerodroma i aerodroma u Nišu dogovorili su se danas o hitnom upućivanju 100 miliona dinara pomoći. Beogradski aerodrom Nikola Tesla odmah će ustupiti niškom na korišćenje četiri "vučna voza" za čišćenje snega, koji se koriste za zimsko održavanje poletno-sletne staze i manevarskih površina. Na taj način Aerodrom Konstantin Veliki Niš će uštedeti značajna novčana sredstva. Stručne službe beogradskog aerodroma će narednih dana obučiti kolege u Nišu kako bi ustupljenu opremu samostalno koristili. Tako se sprovodi preporuka Vlade Republike Srbije, čiji je cilj ostvarivanje strateškog interesa države i građana, da Niš postane veliko infrastrukturno čvorište na jugu Srbije.

Nikola Tesla ispomaže Konstantina VelikogPredstavnici beogradskog aerodroma i aerodroma u Nišu dogovorili su se danas o hitnom upućivanju 100 miliona dinara pomoći.

Beogradski aerodrom Nikola Tesla odmah će ustupiti niškom na korišćenje četiri "vučna voza" za čišćenje snega, koji se koriste za zimsko održavanje poletno-sletne staze i manevarskih površina.

Kako se navodi u saopštenju Aerodroma Nikola Tesla, na taj j način Aerodrom Konstantin Veliki Niš će uštedeti značajna novčana sredstva.

Stručne službe beogradskog aerodroma će narednih dana obučiti kolege u Nišu kako bi ustupljenu opremu samostalno koristili.

"Tako sprovodimo preporuku Vlade Republike Srbije, čiji je cilj ostvarivanje strateškog interesa države i građana, da Niš postane veliko infrastrukturno čvorište na jugu Srbije", navodi se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik