Niže cene ski karata od 16. marta

Bez autora
Mar 14 2012

Iako je zima na izmaku, uslovi za skijanje u ski centrima Kopaonik, Tornik na Zlatiboru i Stara planina su idealni. Na našim planinama snega ima na pretek, a sve staze su odlično pripremljene i čekaju na skijaše. Svi ljubitelji planina i zimskih sportova ako ovog vikenda posete neki od ovih ski centara, moći će da uživaju u obilju snega i sunca, ali u skijanju po nižim cenama. Cene ski karata u ski centrima u Srbiji od petka, 16. marta 2012. godine, biće niže u odnosu na dosadašnje do 60 posto. U ski centru Kopaonik cena jednodnevne ski karte za odrasle iznosiće 950 dinara, a za decu 650 dinara. Na Staroj planini jednodnevna ski karta za odrasle koštaće 900, a za mališane 600 dinara. Jednodnevna ski karta za odrasle u ski centru Tornik na Zlatiboru iznosiće 950 dinara, a dečija ski karta koštaće 650 dinara.

Niže cene ski karata od 16. martaIako je zima na izmaku, uslovi za skijanje u ski centrima Kopaonik, Tornik na Zlatiboru i Stara planina su idealni.

Na našim planinama snega ima na pretek, a sve staze su odlično pripremljene i čekaju na skijaše. Svi ljubitelji planina i zimskih sportova ako ovog vikenda posete neki od ovih ski centara, moći će da uživaju u obilju snega i sunca, ali u skijanju po nižim cenama

Cene ski karata u ski centrima u Srbiji od petka, 16. marta 2012. godine, biće niže u odnosu na dosadašnje do 60 posto. U ski centru Kopaonik cena jednodnevne ski karte za odrasle iznosiće 950 dinara, a za decu 650 dinara. Na Staroj planini jednodnevna ski karta za odrasle koštaće 900, a za mališane 600 dinara. Jednodnevna ski karta za odrasle u ski centru Tornik na Zlatiboru iznosiće 950 dinara, a dečija ski karta koštaće 650 dinara.

Nizom zajedničkih aktivnosti “Recan” fonda i Asocijacije “Sport za sve” Srbije, koje će se sprovesti od 15. do 17. marta na Kopaoniku, počeće velika kampanja pod nazivom “Rekreiraj. Recikliraj”. Glavni cilj ove kampanje je povezivanje koncepta rekreativnog bavljenja sportom sa očuvanjem životne sredine i reciklažom.

U okviru kampanje, učesnici ovogodišnjeg Ski Festa, koji će na Kopaoniku biti održan od 15. do 18. marta, biće edukovani o značaju reciklaže limenki i drugih materijala, a kao rezultat projekta biće uspostavljen i novi sistem organizovanog prikupljanja iskorišćenih limenki na Kopaoniku putem žičanih kontejnera, presa i kutija po hotelima.

Takođe, planirano je da “Recan” fond i Asocijacija “Sport za sve”, 15. marta odigraju posebnu košarku s limenkama “Koš za čist Kop”. To je ekološka igra, ali i velika društveno-odgovorna akcija koja treba svima da približi važnost reciklaže uopšte, a posebno limenki. Takmičari će ubacivati limenke u tri metra visok “ekološki” koš i na taj način preneti poruku da limenke kao i sav ambalažni otpad ne treba bacati u prirodu već da im je mesto u procesu reciklaže.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik