Nova akcija Jat-a

Bez autora
Feb 15 2011

Kompanija Jat Airways poskrenula je novu akciju gde se putnicima pruža mogućnost da u periodu od 18. do 28. februara 2011. godine kupuju povratne karte srpske nacionalne aviokompanije po promotivnim cenama koje se kreću već od 89 evra, za putovanja od 1. marta do 15. aprila 2011. godine.Karte po promotivnim cenama biće dostupne za putovanja na 29 destinacija u evromediteranskom i regionalnom saobraćaju...

Nova akcija Jat-aKompanija Jat Airways poskrenula je novu akciju gde se putnicima pruža mogućnost da u periodu od 18. do 28. februara 2011. godine kupuju povratne karte srpske nacionalne aviokompanije po promotivnim cenama koje se kreću već od 89 evra, za putovanja od 1. marta do 15. aprila 2011. godine.

Karte po promotivnim cenama biće dostupne za putovanja na 29 destinacija u evromediteranskom i regionalnom saobraćaju. Ovom akcijom Jat je svojim putnicima obezbedio najniže cene aviokarata na prostoru Srbije, uz veliki broj raspoloživih mesta, a prosečnom cenom karte biće najkonkurentniji na tržištu i sve bliži konceptu "low cost" ponude.

Tokom ovog perioda cena povratne karate za Beč iznosiće 89 evra, a za povratnu kartu za Dubai treba izdvojiti 289 evra. Za 99 evra povratna karta može da se kupi za Podgoricu, Tivat, Skoplje, Sarajevo, Solun, Trst, Berlin, Štutgart, Dizeldorf i Rim. Povratna karta na linijama za Milano, Istanbul, Cirih i Frankfurt iznosiće 129 evra, a za Atinu, Amsterdam, Brisel, Geteborg, Kopenhagen, Stokholm, Pariz, London, Larnaku i Moskvu biće potrebno izdvojiti 159 evra. Putnici Jat Airwaysa mogu za 189 evra putovati iz Skoplja, Podgorice i Sarajeva preko Beograda na svim redovnim linijama u Evropi.

U cene karata uključene su sve prateće takse osim naknade za izdavanje karte. Ova usluga kreće se od osam do trideset evra, u zavisnosti od destinacije i mesta kupovine karte.

Putnici će biti dužni da karte kupe 24 sata od momenta rezervacije. U slučaju da nema raspoloživih mesta po promotivnoj ceni za željeni datum započinjanja putovanja ili povratka, promotivna cena u jednom pravcu moći će da se kombinuje sa drugim tarifama ili sa biznis klasom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik