Nova promotivna akcija Jat-a

Bez autora
Mar 18 2012

Kampanju prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama Jat Airways nastavlja trećom promotivnom akcijom u 2012. godini. U periodu od 19. marta do 2. aprila 2012. godine u ponudi će biti povoljne karte za putovanja od 26. marta do 1. jula.Putnici će u ovom periodu povratne karte za Beč moći da nabave po cenama već od 99 evra, do će za 103 evra imati priliku da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid, Dubrovnik i Pulu.

Nova promotivna akcija JataKampanju prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama Jat Airways nastavlja trećom promotivnom akcijom u 2012. godini.

U periodu od 19. marta do 2. aprila 2012. godine u ponudi će biti povoljne karte za putovanja od 26. marta do 1. jula.

Putnici će u ovom periodu povratne karte za Beč moći da nabave po cenama već od 99 evra, do će za 103 evra imati priliku da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid, Dubrovnik i Pulu. Jat će u ponudi imati karte od 133 evra za Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg i London (Getvik). Po ceni od 143 evra moći će da se leti za Cirih, Berlin i Brisel, a za 163 evra putnici će moći da posete Amsterdam, Pariz i London (Hitrou). Za letove iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja ka evropskim destinacijijama preko Beograda, Jat nudi karte po cenama koje se kreću od 203 evra.

Takođe, ove cene važiće za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataće sve takse osim usluge izdavanja karte.

Iz ponude se izuzima period uskršnjih praznika, kao i većina letova iz Evrope za Beograd i region posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Atine, Dubrovnika i Pule putnici moći da putuju po promotivnim cenama sve do jula ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik