Novo ruho hotel-kaštela "Terlei"

Bez autora
May 10 2012

Rekonstrukcija sada hotelskog zdanja hotel - kaštela "Terlei" trajala je 70 radnih dana, a dvorac je u novom ruhu zablistao na svečanom otvaranju krajem aprila ove godine. Obnovom hotela u Zobnatici dobijeni su novi sadržaji, poboljšani kapaciteti, a osim kvalitetnog smeštaja gosti će imati priliku da na ovom vojvođanskom imanju iskuse i niz rekreativnih i kulturnih sadržaja, koji kompleks u Zobnatici nudi. Zgradu dvorca "Kaštel" danas je jedan od 28 dvoraca u Vojvodini koji su proglašeni za dobro od opšteg značaja i pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Prostire se na površini od 1.170 metara kvadratnih, a proteklih pola godine rekonstruisan je potpuno, od temelja do krova.

Novo ruho hotel-kaštela "Terlei"Rekonstrukcija sada hotelskog zdanja hotel - kaštela "Terlei" trajala je 70 radnih dana, a dvorac je u novom ruhu zablistao na svečanom otvaranju krajem aprila ove godine.

Obnovom hotela u Zobnatici dobijeni su novi sadržaji, poboljšani kapaciteti, a osim kvalitetnog smeštaja gosti će imati priliku da na ovom vojvođanskom imanju iskuse i niz rekreativnih i kulturnih sadržaja, koji kompleks u Zobnatici nudi.

Zgradu dvorca "Kaštel" danas je jedan od 28 dvoraca u Vojvodini koji su proglašeni za dobro od opšteg značaja i pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Prostire se na površini od 1.170 metara kvadratnih, a proteklih pola godine rekonstruisan je potpuno - od temelja do krova.

U rekonstrukciju hotela kompanija "New company", koja je preduzeće "Zobnatica" kupila 2008. godine, uložila je više od 800.000 evra, a da se vrati stari sjaj vojvođanskog kaštela bilo je zaduženo preduzeće "Port-Expres" iz Bačke Topole.  Hotel još nije imao novu kategorizaciju, pa ima tri zvezdice koliko je imao i pre rekonstrukcije, a po novoj kategorizaciji predviđene četri zvezdice.

Hotel raspolaže sa 20 soba, 16 dvokrevetnih, tri jednokrevetne i jednim apartmanom. Gostima u hotelu su na raspolaganju i novi sadržaji– sauna i kuglana, a nezaboravne uspomene upotpuniće bogata turistička ponuda ovog vojvođanskog naselja: boravak na jezeru, ergela, muzej konjarstva i umetnička galerija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik