Od jeseni redovna avionska linija Doha - Beograd

Bez autora
Jun 13 2012

Predstavnici institucija civilnog vazduhoplovstva Srbije i Katara parafirali su danas u Beogradu sporazum o liberalizaciji vazdušnog saobraćaja, što će od jeseni omogućiti redovnu avionsku liniju između dve zemlje. Očekuje se da će katarska aviokompanija Qatar Airways od septembra početi da leti na liniji Doha - Beograd, što će skratiti putovanje građanima Srbije koji žive i rade u Aziji i Australiji.Iako je parafirani sporazum pravno validan, njega će uskoro i zvanično potpisati predstavnici Srbije i Katara.

Od jeseni redovna avionska linija Doha - BeogradPredstavnici institucija civilnog vazduhoplovstva Srbije i Katara parafirali su danas u Beogradu sporazum o liberalizaciji vazdušnog saobraćaja, što će od jeseni omogućiti redovnu avionsku liniju između dve zemlje, saopštio je danas Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije, a prenosi RTV.

Očekuje se da će katarska aviokompanija Qatar Airways od septembra početi da leti na liniji Doha - Beograd, što će skratiti putovanje građanima Srbije koji žive i rade u Aziji i Australiji.

Kako je najavljeno, iako je parafirani sporazum pravno validan, njega će uskoro i zvanično potpisati predstavnici Srbije i Katara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik