Od polovine juna direktni letovi Beograd-Čikago

Bez autora
Apr 26 2011

Američka avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD. Svift er će leteti na liniji Beograd-Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone, 29. oktobra, a postoji želja da se letovi nastave i u zimskoj sezoni.Direktni letovi između Srbije i SAD su prekinuti 1992. godine, a aviokompanija Jat ervejs (airways) je pokušala da obnovi liniju 2004. i 2006. godine, ali bez uspeha.

Od polovine juna direktni letovi Beograd-ČikagoAmerička avio-kompanija Svift er (Swift air) uvešće od 16. juna ove godine direktne letove između Srbije i SAD, kazali su danas agenciji Beta u direktoratu civilnog vazduhoplovstva.

Kako su naveli u tom sektoru, Svift er će leteti na liniji Beograd-Čikago jednom sedmično do kraja letnje sezone, 29. oktobra, a postoji želja da se letovi nastave i u zimskoj sezoni.

Direktni letovi između Srbije i SAD su prekinuti 1992. godine, a aviokompanija Jat ervejs (airways) je pokušala da obnovi liniju 2004. i 2006. godine, ali bez uspeha.

Kompanija Svift er je osnovana 1997. godine, obavlja čarter letove i ima flotu od 11 aviona. Sedište kompanije je u Feniksu u Arizoni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik