Otvaranje Palasa 1. aprila

Bez autora
Mar 29 2010

Hotelska grupa Budvanska rivijera počeće ovogodišnju turističku sezonu 1. aprila otvaranjem hotela Palas u Petrovcu. Prvi ovogodišnji gosti u hotelu Palas će biti grupa turista koja će posredstvom agencije Nekerman doputovati iz Njemačke. Grupa od 200 gostiju iz Francuske doputovaće 9. aprila posredstvom pariske agencije Prodintur. Gosti iz Francuske tokom godine ostvariće devet hiljada noćenja više nego prošle. O zadovoljstvu francuskih turista boravkom u hotelu Palas posljednje dvije godine govori i potpisivanje ugovora naše hotelske grupe sa agencijom Prodintur i za narednu godinu. Sudeći po ranije potpisanim ugovorima, ali i sadašnjeg reagovanja stranog tržišta, interesovanje gostiju je čak bolje od prošlogodišnjeg, pa se u kompaniji, koja u hotelima u Budvi i Petrovcu ima oko 3,5 hiljade kreveta, nadaju uspješnoj turističkoj sezoni.

Otvaranje Palasa 1. aprilaHotelska grupa Budvanska rivijera počeće ovogodišnju turističku sezonu 1. aprila otvaranjem hotela Palas u Petrovcu.

Menadžer za odnose sa javnošću Budvanske rivijere, Tijana Kotarac, kazala je da će prvi ovogodišnji gosti u hotelu Palas biti grupa turista koja će posredstvom agencije Nekerman doputovati iz Njemačke.

"Grupa od 200 gostiju iz Francuske doputovaće 9. aprila posredstvom pariske agencije Prodintur, rekla je Kotarac agenciji Mina-business.

Ona je dodala da će gosti iz Francuske tokom godine ostvariti devet hiljada noćenja više nego prošle. "O zadovoljstvu francuskih turista boravkom u hotelu Palas posljednje dvije godine govori i potpisivanje ugovora naše hotelske grupe sa agencijom Prodintur i za narednu godinu", kazala je Kotarac.

Prema njenim riječima, sudeći po ranije potpisanim ugovorima, ali i sadašnjeg reagovanja stranog tržišta, interesovanje gostiju je čak bolje od prošlogodišnjeg, pa se u kompaniji, koja u hotelima u Budvi i Petrovcu ima oko 3,5 hiljade kreveta, nadaju uspješnoj turističkoj sezoni.

Kotarac je najavila da će Turističko naselje Slovenska plaža u Budvi biti otvoreno za prvu grupu njemačkih turista 25. aprila, dok će nekoliko dana kasnije biti otvoren i hotel Aleksandar u Budvi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik