Otvoren natječaj za prodaju Aerodroma Maribor

Bez autora
Oct 25 2012

Okružni sud u Slovenj Gradcu, koji vodi stečajni postupak tvrtke Prevent Global, jučer je objavio odluku da se provede prikupljanje neobvezujućih ponuda u okviru prodaje Aerodroma Maribor na temelju izravnih pregovora. Nakon neuspješne aukcije i protivljenja razlučnog vjerovnika procijenjenoj vrijednosti tvrtke, sud je ocijenio da je prodaja Aerodroma Maribor putem natječaja najbolji izbor. Odluka izdana na prijedlog stečajnog upravitelja Prevent Globala Borisa Kastivnika danas je objavljena na stranicama Agencije za javnopravne evidencije i usluge (AJPES). Žalba na odluku može se uložiti u roku od 15 dana.

Otvoren natječaj za prodaju Aerodroma MariborOkružni sud u Slovenj Gradcu, koji vodi stečajni postupak tvrtke Prevent Global, jučer je objavio odluku da se provede prikupljanje neobvezujućih ponuda u okviru prodaje Aerodroma Maribor na temelju izravnih pregovora.

Nakon neuspješne aukcije i protivljenja razlučnog vjerovnika procijenjenoj vrijednosti tvrtke, sud je ocijenio da je prodaja Aerodroma Maribor putem natječaja najbolji izbor.

Odluka izdana na prijedlog stečajnog upravitelja Prevent Globala Borisa Kastivnika danas je objavljena na stranicama Agencije za javnopravne evidencije i usluge (AJPES). Žalba na odluku može se uložiti u roku od 15 dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik