Otvoreni svi ski-centri

Bez autora
Jan 23 2013

Svi ski centri i danas su otvoreni za posjetioce, a visina snijega iznosi preko 2,5 metara na Žabljaku, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO). Ski centri su prošle sedmice bili zatvoreni tri dana zbog otežanih vremenskih uslova i elektro-snabdijevanja. Visina utabanog snijega u podnožju staze na Žabljaku danas iznosi 1,43 metra. Snijeg na vrhu staze dostiže visinu od 2,5 metra. Visina snijega u podnožju skijališta u Kolašinu iznosi 1,45 metara, dok je na njenom vrhu 2,36 metra ili šest centimetara manje. Na Vučju se visina snijega kreće oko 1,4 metra na podnožju staze do 2,2 metra na vrhu staze ili 20 centimentara manje. Ski sezona u crnogorskim ski centrima počela je posljednjeg vikenda u prošloj godini.

Otvoreni svi ski-centriSvi ski centri i danas su otvoreni za posjetioce, a visina snijega iznosi preko 2,5 metara na Žabljaku, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO). Ski centri su prošle sedmice bili zatvoreni tri dana zbog otežanih vremenskih uslova i elektro-snabdijevanja.

Visina utabanog snijega u podnožju staze na Žabljaku danas iznosi 1,43 metra. Snijeg na vrhu staze dostiže visinu od 2,5 metra.

Visina snijega u podnožju skijališta u Kolašinu iznosi 1,45 metara, dok je na njenom vrhu 2,36 metra ili šest centimetara manje.

Na Vučju se visina snijega kreće oko 1,4 metra na podnožju staze do 2,2 metra na vrhu staze ili 20 centimentara manje.

Ski sezona u crnogorskim ski centrima počela je posljednjeg vikenda u prošloj godini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik