"Palisadu" četiri zvezdice

Bez autora
Apr 06 2011

Zaštitni znak Zlatibora, hotel "Palisad", u srcu najposećenije srpske planine, ulazi u novu epohu. Tokom prošle godine u rekonstrukciju 30 apartmana, 50 soba, prepoznatljivog hola i barova uloženo je milion evra. Za nekoliko dana građevinari započinju obnovu "A" bloka, ali i izgradnju spa i velnes centra sa bazenom, pa će investicije biti petostruko veće nego lane. Sobe u "A" bloku biće kategorisane sa četiri zvezdice, dok će se spa i velnes centar sa bazenom, graditi na 1.000 kvadratnih metara. Čuveni Titov apartman i Beli salon biće umiveni tek koliko je nužno, jer pune tri decenije isti gosti borave u ovom prostoru. Prošle godine "Palisad" je izgradio tri fudbalska terena u naselju Triangl, dva sa veštačkom i jedan sa prirodnom travom, čime je postao prestižno odredište u segmentu sportskog turizma.

"Palisadu" četiri zvezdiceZaštitni znak Zlatibora, hotel "Palisad", u srcu najposećenije srpske planine, ulazi u novu epohu.

Tokom prošle godine u rekonstrukciju 30 apartmana, 50 soba, prepoznatljivog hola i barova uloženo je milion evra.

Za nekoliko dana građevinari započinju obnovu "A" bloka, ali i izgradnju spa i velnes centra sa bazenom, pa će investicije biti petostruko veće nego lane.

- Sobe u "A" bloku biće kategorisane sa četiri zvezdice, dok će se spa i velnes centar sa bazenom, graditi na 1.000 kvadratnih metara. Čuveni Titov apartman i Beli salon biće umiveni tek koliko je nužno, jer pune tri decenije isti gosti borave u ovom prostoru - objašnjavaju u "Palisadu".

Prošle godine "Palisad" je izgradio tri fudbalska terena u naselju Triangl, dva sa veštačkom i jedan sa prirodnom travom, čime je postao prestižno odredište u segmentu sportskog turizma. Prethodno je hotel dobio novu kuhinju, jednu od najsavremenijih na ovim prostorima.

Planiraju u "Palisadu" i rekonstrukciju "Biznis bloka" i izgradnju kongresne dvorane sa 1.000 mesta.

Popust

Ovaj hotel gostima trenutno nudi prolećne popuste, do 17. aprila boravak je 20 odsto jeftiniji, a vanpansionske usluge kao što su masaža, anticelulit, relaks i tretmani za podmlađivanje jeftiniji su za 50 procenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik