Popust zove na more

Bez autora
Apr 03 2011

Gotovo da nema turističke agencije u Srbiji koja ovih dana turiste ne „mami“ popustima. Približno isto, kao i proteklih godina, svi oni koji će malo poraniti sa odmorima, ako se naravno, odluče za brčkanje u Bugarskoj, Turskoj ili Grčkoj, biće u prilici da uštede od 20 do 30 odsto novca koji bi potrošili za letovanje, recimo u julu ili avgustu. Porodice koje se odluče za letovanje na Zakintosu sredinom jula, ceo aranžman bez prevoza koštao bi 900 evra. Međutim, turistička agencija „Evro turs“ četvoročlanim i petočlanim porodicama, koje rezervišu smeštaj do kraja marta u vili „Marija“, nude 30 odsto popusta. Tačnije, odmor za 596 evra, što je manje od 150 evra po osobi. Za 11 dana - pun pogodak.

Popust zove na moreGotovo da nema turističke agencije u Srbiji koja ovih dana turiste ne „mami“ popustima.

Približno isto, kao i proteklih godina, svi oni koji će malo poraniti sa odmorima, ako se naravno, odluče za brčkanje u Bugarskoj, Turskoj ili Grčkoj, biće u prilici da uštede od 20 do 30 odsto novca koji bi potrošili za letovanje, recimo u julu ili avgustu.

Zakintos, Polihrono

Porodice koje se odluče za letovanje na Zakintosu sredinom jula, ceo aranžman bez prevoza koštao bi 900 evra. Međutim, turistička agencija „Evro turs“ četvoročlanim i petočlanim porodicama, koje rezervišu smeštaj do kraja marta u vili „Marija“, nude 30 odsto popusta. Tačnije, odmor za 596 evra, što je manje od 150 evra po osobi. Za 11 dana - pun pogodak.

Ista agencija preporučuje i Polihrono. Regularna cena za apartman u jeku sezone je 550 evra, dok je ranija rezervacija „obara“ na 410 evra. Odmor je u vili „Stela“, 11 dana, na bazi polupansiona.

Kušadasi, Marmaris

Agencija „Aleksandrija“, u saradnji sa hotelom „Aima“ u Kušadasiju, svima koji letovanje rezervišu do kraja aprila izlazi u susret sa čak 30 odsto popusta. Tako bi jedanaestodnevni boravak u ovom hotelu, za tročlanu porodicu, koštao 180 evra po osobi.

Slična „slika“ je i u Marmarisu. U hotelu sa tri „zvezdice“ „Serenad“ srpska porodica na početku juna može letovati za po za 215 evra po osobi. Ali, samo ukoliko rezerviše boravak do kraja aprila. U suprotnom je skuplje za 20 odsto.

U ove cene za Tursku nije uračunat prevoz.

Nesebar, Sunčev Breg

Naši istočni susedi, kada je o letovanju reč, trudili su se da idu u korak sa Grcima ili Turcima. Ni Sunčev Breg ne izbija iz šablona, pa se za rezrvaciju za dvokrevetnu sobu u hotelu „Smoljen“ sa tri „zvezdice“ do kraja maja dobija deset odsto popusta, što je oko 80 evra, dok, uz roditelje, dvoje dece dobija letovanje gratis. Reč je o odmoru u junu, a poređenja radi, u julu je već 186 evra po osobi.

Hotel „Vigo“, sa četiri „zvezdice“, u saradnji sa agencijom „Planum turs“, svima onima koji rezervišu letovanje do kraja aprila, daje popust od 20 odsto. Pa tako odmor košta manje od 140 evra.Cena je za 10 noćenja sa doručkom za oba hotela bez prevoza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik